Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Πλάκα με κάνεις;;;

09.15 Ο απόλυτος συγχρονισμός. Στο αεροδρόμιο ονειρευόμουνα να πιω καφέ, αλλά δεν πρόλαβα γιατί εξάντλησα το πρωινό μου στην ουρά της Α3, πίσω από μια κυρία με infant που δεν ήξεραν να τιμολογήσουν και ένα λάθος reissue που κανείς δεν ήξερε να ακυρώσει. Όταν καταφέρα να πάρω το εισιτήριό μου, η κοπέλα στο check in υποστήριζε ότι η πτήση ειναι over, αφού τους είχε μετρήσει στο περίπου με το μάτι. Ευτυχώς της είχαν ξεφύγει κανα δυο άτομα, γιατί βαριόμασταν να περιμένουμε την επόμενη. Πριν περάσουμε στο gate, πέσαμε πάνω σε συνάδελφο που είχε τα δάκρυα και την έκπληξη στα μάτια (Ξέρω τι έκανες φέτος τις απόκριες) και είχαμε λόξυγγα όλο το Σαββατοκύριακο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός ήταν καλός και περπατήσαμε καμια ώρα ποδαρόδρομο ανάμεσα σε διάφορους περίεργους, κυρίες με παιδιά 2-5 ετών που τρέχαν πέρα δόθε και σκύλους avih και petc. Την ώρα που πίναμε καφέ, ένας χοντρούλης μας βούτηξε το κέικ από το τραπέζι, κλάιν μάιν και δεν τρέχει τίποτα. Εκεί στις όχθες του Θερμαϊκού, με έπιασε λογοδιάρροια και άρχισα να αποκαλύπτω στον Κωνσταντίνο απόκρυφες αλήθειες που συμβαίνουν γύρω του και δεν το παίρνει πρέφα. Το βράδυ κοιμήθηκε ξεσκέπαστος και έβλεπε εφιάλτες με tst, email που δεν παραδόθηκαν ποτέ και βαριά πεπόνια παύλα αρκούδους κοιλαράδες.

Σαν έπρεπε δεν έβρεχε και την Κυριακή εχαμοβρόντα, οπότε ούτε καρναβάλι έπαιξε ούτε βόλτα. Έβαλα τα διακριτικά μου κέρατα και ο Κωνσταντίνος μου θύμισε ότι πεινάω, οπότε πήγαμε να φάμε κάτι και μετά λιώσαμε στην καφετέρια για πάντα. Για να κάνουμε κάτι διαφορετικό λιώσαμε και στην δίπλα καφετέρια και στην παραδίπλα. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο γίναμε παπιά, αλλά επειδή λύσαξα κάναμε παράκαμψη για τα τρίγωνα του Ελενίδη, τα οποία γέμιζε ο ίδιος με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη, απαιτώντας απόλυτη σιγή. Το βράδυ ο Κωνσταντίνος δεν βγήκε γιατί έβλεπε Παπακαλιάτη και εγώ γιατί έπρεπε να φύγω. Ο Γιώργος, ο ταξιτζής που με πήγε στο αεροδρόμιο ήταν για δέσιμο, κοιτούσε μόνο δεξιά γιατί έχω ωραία μάτια και έβριζε τον Παναθηναϊκό που τον έφαγε από την Καβάλα. Προσοχή γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: