Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Thank God it's Friday..


Παρασκευή βράδυ και ήθελα τραλαλί ήθελα τραλαλό, κατέληξα όμως σε Rnb party στην Αγ.Παρασκευή (βοήθειά μας) με μια παρέα πρότυπο ανομοιογένειας, μεθυσμένη πριν προλάβει να πιει.. Είναι μερικά βράδυα που βγαίνεις προκατειλημμένος ότι θα περάσεις σκατά. Μάλιστα η Πένυ τόσο πολύ το πίστευε, που τα πάτησε κιόλας και μετά το έπαιζε cool. Με το γούρι μας κάτω απο τα πόδια της, βρήκαμε να παρκάρουμε αμέσως και πήγαμε στο super yo yo party που ήταν γεμάτο ράπερς και σκόρπιους αράπερς κομπάρσους για καλύτερο εφέ. Αράξαμε στο μπαράκι στο βάθος. Γύρω μας άκυροι κάγκουρες να χαζεύουν τις χορεύτριες, σαλάκι, μάτι γουρλωμένο, στάση αγγούρι και πόδι πάνω κάτω ρυθμικά.

Το δεκαεφτάχρονο που συνοδεύαμε (ή μαλλον μας συνόδευε, γιατί ήταν πιο μπασμένο στα κόλπα από μας), ερωτεύτηκε έναν τυπά περίεργο που είχε ντυθεί παπάς. Εγώ και η Πένυ δεν είχαμε ώρα για έρωτες, γιατί είχαμε αφοσιωθεί στα ξηροκάρπια. Ο Κώστας ίδρωνε και ξείδρωνε από τις ζεστές ματιές μιας πούστρ** εκεί δίπλα, αλλά ντρεπότανε να βγάλει το πουκάμισο, γιατί είχε αμάνικο φανελάκι και φοβότανε μην τον περάσουν για Αλβανό. Κρίμα, γιατί θα τον πηγαίναμε και στο δίπλα μαγαζί που ήτανε γιάφκα και θα ένιωθε οικεία.. Τελικά καθήσαμε στα αυγά μας και μάλιστα μείναμε αρκετά, γιατί ο Κώστας είχε ισχυρό δέλεαρ, έλεγε ότι την επομένη θα με πάει στο sms club για να αντισταθμίσει την κατάσταση..

Φεύγοντας από το club μας έπιασε ψιλόβροχο και όλοι τρέχαμε στο αμάξι, εκτός από τη μικρή που περίμενε να ρίξει ...παπάδες, οπότε ερχότανε με το πάσο της. Ώσπου να φτάσει εμείς βλέπαμε όνειρα στο πίσω κάθισμα και όταν φτάσαμε νιώθαμε σαν να ξυπνήσαμε από κώμα.. Μούφα το παρτάκι, αλλά τουλάχιστον γελάσαμε ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: