Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τι με λες βραδιάτικα...

Οδηγίες για να φορέσετε το παντελόνι σας. Παίρνετε το παντελόνι. Σηκώνετε ελαφρώς το αριστερό πόδι και το τοποθετείτε στο αριστερό μπατζάκι. Τραβάτε προς τα πάνω. Επαναλαμβάνετε με το δεξί πόδι στο δεξί μπατζάκι. Προσοχή να μην μπερδέψετε τα μπατζάκια, διότι το φερμουάρ θα βρεθεί πίσω σας και θα έχετε τις κωλότσεπες διαμετρικά αντίθετα του κώλου, οπότε και δεν θα είναι πια κωλότσεπες.

Ρε φίλε πήγα να αγοράσω παιχνίδι στο ξαδερφάκι μου στο Κούκου και είχε κλείσει, ξενέρωσα. Τώρα λεγόταν Γιούπι. Άσε που μετά το μούλικο μου αποκάλυψε ότι δεν παίζει με παιχνίδια, παίζει με υπολογιστές. Ε δεν πειράζει του λέω θα πάρω αν είναι στην αδερφή σου καμία Barbie. Α όχι δεν θέλει Barbie. Σκιές Seventeen θέλει.

Βρείτε τον παρείσακτο. Καλά ρε γιαγιά πόσες γάτες έχεις μαζέψει, δεν τις μπερδεύεις;
- Όχι τις ξεχωρίζω, είναι ο Ιάσωνας, η Φαίδρα, ο Ερμής, ο Καίσαρας, η Κλεοπάτρα και ο Barney.

-...Και τι δουλειά κάνει αυτός ο Γιώργος;
-Χμμμ. Νομίζω ότι έχουν ένα μαγαζί με υδραυλικά, αλλά έχει σπουδάσει τουριστικά. Ή μήπως έχουν ένα μαγαζί με τουριστικά και αυτός σπούδασε υδραυλικά;;;
-...Ναι και τι θα πουλάει ας πούμε το μαγαζί με τα τουριστικά;?
-Ξέρω γω.. cd του ζορμπά και κολόνιες με άρωμα μουσακά.

3 σχόλια:

Fri είπε...

Βρε άτομο τι παίρνεις και μας κάνεις να ζηλεύουμε; χαχα

Μα συγγνώμη, οι οδηγίες για το παντελόνι πώς σου προέκυψαν;
Και δεν ξέρεις πως τα σύγχρονα παιδιά παύουν να είναι παιδιά από τα 2 τους; Πώς τα έχουμε κάνει έτσι; Αναπολώ τις εποχές που βλέπαμε Στρουμφάκια και παίζαμε λάστιχο...
Πολύ προχώ πάντως η γιαγιά!
Ο Γιώργος πάλι ποιος είναι βρε παιδιά;

Καλημέρα αστακούλι μας :-)

kalo paidi alla... είπε...

Πιο εντυπωσιακό είναι να κρατάς το παντελόνι χαμηλά με τα δυο χέρια και να πηδήξεις βάζωντας ταυτόχρονα και τα δύο πόδια στα μπατζάκια. Δεν πετυχαίνει πάντα βέβαια..

astakoulis είπε...

Οι οδηγίες μου προέκυψαν από ένα παιχνίδι που παίξαμε στο μάθημα των ισπανικών και δίναμε οδηγίες για απλά πράγματα της καθημερινότητας :) Τα παιδάκια δεν ξέρουν από στρουμφάκια, μόνο fb.
Καλημέρα καλό μου :)

Kalo paidi alla...
Καλά εσύ αντί να ρωτήσεις γιατί γράφω μλκίες, τον προχωράς κι άλλο, χαχαχαχα...