Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μαλακία να ζεις στο βουνό...

... είπε μια μέρα η Νάντια πάνω στη φούρια της. Και όχι μόνο το είπε, επέμενε να μου αναπτύξει και τα επιχειρήματά της, μέχρι να συνειδητοποιήσει ετεροχρονισμένα ότι μιλάει σε μένα, που μένω στην κορυφή του βουνού. Ε μετά ξέρεις, πήγε να το μπαλώσει, ότι εντάξει δεν είναι και μαλακία μωρέ, καλό είναι και το βουνό και έχει τη χάρη του, αλλά είναι που...έχει κρύο και είναι μοναχικά, βέβαια μυρίζει πεύκο και βροχή, οπότε μπορεί και να είναι ωραία... Ξέρεις τώρα. Έτσι το είπε, λέει, και να μην θυμώσω. Σιγά μην θύμωνα.  Άλλωστε στο βουνό παρκάρεις έξω από το σπίτι σου! Κι εγώ λοιπόν πάρκαρα έξω από την πόρτα μου κι έμεινα εκεί καμία δεκαριά μέρες που είχα άδεια. Δεν πολυκουνιέμαι τελευταία, γιατί νιώθω λίγο κουρασμένη. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που κοιμόμασταν και βάζαμε ξυπνητήρι στη μία τη νύχτα για να πάμε στο Base. Και που λες τόσες μέρες κάθομαι και ανάρτηση τίποτα, αλλά πριν μου την πεις, να ξέρεις: Στο βουνό έχει πρόβλημα το ίντερνετ. Και το σταθερό τηλέφωνο μαζί, πράγμα που δεν με αφορά άμεσα, διότι εγώ θεωρητικά μιλάω στο κινητό. Μόνο που το κινητό δεν έχει σήμα στο βουνό. Αλλά αφού παρκάρεις έξω από την πόρτα σου, ας πούμε ότι το καταπίνεις κι αυτό. Και αφού έχεις και πόρτα για να παρκάρεις απέξω, να λες κι ευχαριστώ. Στο σπίτι λοιπόν, χωρίς τηλέφωνο και χωρίς ίντερνετ. Πάτησα και το κουμπί αυτοκαταστροφής του υπολογιστή και τώρα πρέπει να έρθει ο Γιάννης να μου το φτιάξει. Και επειδή θα κάνει αυτόν τον κόπο να έρθει ως εδώ πάνω, θα πρέπει να του φτιάξω κρέπες με μερέντα. Γιατί, οι φίλοι μου δεν έρχονται συχνά στο βουνό. Η Μαρία το αποφεύγει γιατί ποτέ δεν μπορεί να βρει το σπίτι, δεν ξέρει που να στρίψει, λέει, γιατί όλοι οι δρόμοι είναι ίδιοι και ότι μάλλον χάθηκε γιατί έστριψε στο 3ο πεύκο δεξιά, αντί να στρίψει στο 2ο. Και ο Κωνσταντίνος την τελευταία φορά που ήρθε έπρεπε να κηδεύσει τον σκύλο και έτσι δεν έχει καλές αναμνήσεις.

Αλλά, ξέχασα να αναφέρω το σημαντικότερο, ότι ξεκουνήθηκα την Παρασκευή το βράδυ και πήγα στον Ρουβά. Ημέρα αποφράδα για τις απανταχού Ρουβίτσες, διότι την ώρα που τραγουδούσε ο Ρουβάς, ξεπετάχτηκε και ο Ρέμος από το πουθενά για να κλέψει λίγη από τη δόξα του.  Και η Νάντια άλλο που δεν ήθελε. Μας είχε φτιάξει και ο ταξιτζής στο δρόμο με τα άπαντα του Αντώνη, άντε να την ηρεμήσεις μετά! Φάγαμε κι ένα πουλόκρυο στο γύρνα, που ήταν όλο δικό μας, γιατί θέλαμε και στάση για να φάμε τυρόπιτα κουρού με το ξημέρωμα. Και εννοείται ότι μετά κοιμήθηκα στο σπίτι της. Μαλακία να οδηγείς ως το βουνό μετά από ξενύχτι!
Γύρισα λοιπόν χτες στη δουλίτσα μου και τσουπ! μου ήρθε και το ίντερνετ. 
Και τώρα τι να το κάνω ας πούμε??? Λοιπόν πάω για ύπνο γιατί πιάστηκα στην καρέκλα, δεν είμαι πια και για ξενύχτια. Βρήκα και τη λέξη "μούχλα" στα κλειδιά αναζήτησης. Τυχαίο;? Μάλλον ναι, γιατί από κάτω βρήκα το "σεξουλιάρικο μασάζ" - μα τι παίζει με την πάρτη μου επιτέλους???

10 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

χαχαχα μουχλα και σεξουλιαρικο μασαζ πως συνδυάζονται καλέ; ανώμαλοι οι αναζητητές που καταλήγουν στο αστακουλικο-μπλογκ :))))

δε μου λες το "το κουμπί αυτοκαταστροφής του υπολογιστή" ποιο είναι; γιατί θέλω να το'χω υπόψη μου για να μην το πατήσω :ΡΡΡ

ωραία είναι στο βουνό... για μονοήμερη εκδρομή καμιά φορά τον χρόνο. αλλιώς θάλασσα και πάλι θάλασσα ψηφίζω. και φαντάζομαι μπορεί να παρκάρεις έξω απ'το σπίτι σου αλλά αν ξεχάσεις να πάρεις κάτι απ'το περίπτερο... που να ξανακατεβαίνεις για να το πάρεις ε; πίκρα!!

φιλάκι αστακουλάκι!

υγ. γιατί έκανε κηδεία του σκύλου ο Κωνσταντίνος..;!

gnostosagnostos είπε...

οριστε...και υστερα μου την λες,για σεξουαλικα υπονοουμενα....μασαζ γραφει ο κοσμος...σε σενα πεφτει πανω:))))

καλα που μενεις?
στα ιμαλαια?????

Η Σακαφιόρα του Λεβάντε είπε...

Επίσης στο βουνό έχεις και ωραία θέα.. δεν λένε τυχαία "X...σε ψηλά και αγνάντευε!!" :Ρ

υγ. αυτό με την κηδεία του σκύλου του Κωνσταντίνου και εγώ ήθελα να το ρωτήσω..

Ανώνυμος είπε...

To blog σου, νεαρά μου, εξελίσσεται σε "τι πίνεις και δε μας δίνεις" κατάσταση. Good work!

υγ γιατι εκανε κηδεια του σκύλου ο Κωνσταντίνος.. ελπιζω να μην ήταν ζωντανός ο σκύλος, μονο. Μα είστε σοβαρες...; :S

DaisyCrazy είπε...

απλά τέλειος ο φούξια αστακούλης!!!
με γειααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Μα ποια εισαι τελοσπάντων;
Και στο βουνο μαρή τι πηγες να κανεις;
Ορειβασια;;;

Μηπως εισαι λυκαινα αντι για αστακουλα;;;


μπρρρρρ

Twilight τωρα

kalo paidi alla... είπε...

Κι εγώ έχω ένα φίλο που μένει στο βουνό και τον κοροϊδεύω. Και δεν πάω σπίτι του σχεδόν ποτέ γιατί πάντα χάνομαι στα δάση. Επίσης πάντα γκρινιάζει όταν είναι να βγούμε μακριά απ το βουνό του. Είναι ερημιάς και καταραχιάς.

Fri είπε...

Πού ζεις εσύ βρε άνθρωπε; Πιο ψηλά από το βουνό που ζω εγώ; Θες τέλος πάντων να γίνουμε φίλες; :Ρ
Καλησπέρα!

υ.γ. Καλέ τι να κάνω; Ήμουν παντού και πουθενά τους τελευταίους μήνες. Αλλά τώρα επανήλθα (ελπίζω) δριμύτερη ;)

astakoulis είπε...

DaisyCrazy
Η αλήθεια είναι ότι αυτό με το περίπτερο είμαι μέγα θέμα, διότι πρώτα απ'όλα δεν έχουμε περίπτερο. Οπότε είσαι προσεκτικός και δεν ξεχνάς :P Αυτό με τον σκύλο έγινε πριν από καιρό, είχε πεθάνει ο σκύλος μου και έφερα τον Κωνσταντίνο για να μαζέψουμε το πτώμα. Τραυματικές εμπειρίες, που να ξαναπατήσει μετά..

GnostosAgnostos
Έχει κρύο στα βουνά και κάνουμε μασάζ για να ζεσταθούμε...

Σακαφιόρα του Λεβάντε
Ναι έχει ωραία θέα για χέσιμο, δες παραπάνω για τον σκύλο :)

Coula
Που ζητήσαμε μια μέρα οδηγίες στην Πεντέλη γιατί είχαμε χαθεί. Και λέει ένας τύπος "στρίβετε εδώ πιο πάνω σε μια ταβέρνα που λέγεται αστακός. Βασικά παϊδάκια σερβίρουν, δεν ξέρω γιατί τη λένε αστακό" :P

Kalo paidi alla...
Καταραχιάς;! Ναι κι εγώ γκρινιάζω, αλλά τώρα ήρθα εδώ πα΄νω στο βουνό και ζω εγώ και η μιζέρια μου και δεν σας έχω ανάγκη, γιατί είμαι ο Χούλκ :P

Fri
Άντε να σε δούμε... :P Μην χαθείς πάλι, θα σε δαγκώσω με τη δαγκάνα μου

astakoulis είπε...

Lali
Σε ξέχασα κάπου στο ενδιάμεσο :P Θα το προσέξω αυτό που μου είπες, χαχαα. Για τον σκύλο, ό,τι είπα και παραπάνω. Φιλάκια