Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Γάμοι και αηδείες. Άντε να μην τρελαθώ.

Ε ναι λοιπόν, απόψε χάνουμε άλλη μια κοπέλα από το εργένικο κλαμπ. Μα τι πάθανε όλοι και παντρεύονται; Ξεκινήσαμε με το μπάτσελορ την προηγούμενη βδομάδα - γαμπρός και νύφη κάνανε μπάτσελορ στο ίδιο μαγαζί, λες και δεν υπήρχαν άλλα ξενυχτάδικα στον κόσμο, ήθελαν ακόμα και αυτή τη μέρα να βλέπουν τις φάτσες τους μέχρι να σιχαθούν. Πάντως ωραία περάσαμε, χορέψαμε και το νέο σουξέ του Κιάμου "Ολοκαίνουργιος από πάνω μέχρι κάτω, ευτυχώς προχωράω παρακάτω", στίχος αρκετά γελοίος τώρα που το σκέφτομαι νηφάλια, και δη όταν το τραγουδάει κανείς με πάθος, ξεπροβάλλοντας μέσα από καπνούς.

Είχαμε και το κρεββάτι προχτές. Η νύφη ήταν μια ξανθιά κούκλα Μπάρμπι με γυαλιστερή γόβα και πορτοκαλίζον φόρεμα, ήταν η Μπάρμπι-σορμπέ. Το έθιμο λέει ότι οι παρθένες κοπέλες πρέπει να στρώσουν το κρεββάτι και ο γαμπρός να το ξεστρώσει 3 φορές. Για να μην μείνει το κρεββάτι ξέστρωτο, τελικά το στρώσαμε οι ανύπαντρες. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, βέβαια δεν έχουμε κάνει και φαντάροι. Ε, μετά το έθιμο λέει ότι πρέπει να ρίξεις πάνω ένα παιδάκι, για καλούς απογόνους, Παιδάκι δεν είχαμε και πετάξαμε μια 25χρονη, ήταν ότι μικρότερο μας βρισκόταν στο χώρο, αλλιώς θα έπρεπε να ξυπνήσουμε το γειτονάκι που είχε σχολείο την άλλη μέρα και ήταν κρίμα.

Στη συζήτηση στο τραπέζι, η κουμπάρα έκανε δημοσκόπηση για το πώς βολεύει καλύτερα να αλλάξει τα στέφανα. Δηλαδή, να ξεκινήσει με σταυρωμένα χέρια ή να ξεκινήσει με τα χέρια παράλληλα και να τα σταυρώσει στην πορεία; Εγώ πάντως τη δεύτερη εναλλακτική δεν την κατάλαβα. Εδώ και μία βδομάδα βλέπει σχετικά βιντεάκια στο γιουτιούμπ λέει. Μα αν είσαι λογικός άνθρωπος, καταλαβαίνεις ότι για να έχουν ανέβει εκεί, είναι από ατυχείς στιγμές, από στιγμές που αντί να βάλεις το στέφανο στο γαμπρό αφηρημένος το βάζεις στον παπά, ή μπλέκεσαι στην κορδέλα και παρασέρνεις μαζί την πεθερά, κτλ., οπότε με αυτά τα βιντεάκια πανικοβάλλεσαι περισσότερο. Και στην τελική πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αλλάξεις δυο κουλούρες τελοσπάντων; Φαντάσου να σου τύχαινε να αλλάξεις κάτι άλλο, πιο απαιτητικό, πχ. λάστιχο. Ή μωρό!!-τι έγινε, χάσαμε το χρωματάκι μας; Λοιπόν, κούνα τις χερούκλες σου και άλλαξε τα στέφανα να τελειώνουμε. Σάμπως θα προσέχει κανείς αν τα αλλάζεις σωστά;

Πάνω σε αυτές τις φοβερές στιχομυθίες πιάσαμε κουβέντα για τρίχες. Πώς θα χτενιστείς εσύ στον γάμο, πώς θα χτενιστεί η άλλη, και τέτοια. Άκουσα όλα τα φοβερά χτενίσματα με τις ανάλαφρες μπούκλες και χάρηκα πάρα πολύ που θα είμαι και πάλι χτενισμένη Ντράγκονμπολ, γιατί αυτό είναι το στυλ που μου ταιριάζει, τέλος. Άλλωστε και αν τύχει ποτέ να γίνω νύφη (χτύπα ξύλο), με το μαλλί όρθιο θα παντρευτώ. Το νυφικό κοντό και άσπρες μπότες. Και αν είναι να πάθει συγκοπή ο πατέρας μου, τότε ας μην με πρήζει να γίνω νυφούλα. Λοιπόν, πάω να καλλωπιστώ τώρα, έχω να βάψω και νύχι. Και να θυμηθώ όταν πεταχτεί η ανθοδέσμη να μιλάω στο κινητό μου. Καλό μήνα είπα, δεν είπα!


8 σχόλια:

Περσέας είπε...

χαχαχαχαχαχα η διάθεση μετράει να διατηρήσετε τα έθιμα
καλά στέφανα στη φίλη σου!
και καλό μήνα

ElenaG είπε...

ΧΑ!ΧΑ! βρε ας έρθει εκείνη ώρα και τα ξανά λέμε!να τα πεις όμως E!

Καλο μηνα κοριτσάκι μου!!!

Κατερίνα είπε...

1. Σε νιώθω, έχω ήδη παντρέψει 2 φίλες, 3 ξαδέρφους και 1 αδερφή, τραπέζια, κρεβάτια και όλα τα συναφή τα έχω φάει στη μάπα.
2. Είναι δυνατόν; Βιντεάκια στο youtube για την αλλαγή των στεφάνων; Ήμαρτον.
3. Ψηφίζω Ντράγκονμπολ και τρελαίνομαι.
4. Και στα κεφαλάκια μας οι ελεύθερες.

kalo paidi alla... είπε...

1. Κουράγιο τελειώνει η γαμο-σαιζόν μπαίνουμε σε χειμώνα και σε έτος δίσεκτο..
2. Καλά όλοι Κιάμο πάνε για το μπάτσελορ??
3. Όλες οι άλλες συζητήσεις τρελά γαμο-κλισέ, έχουν την πλάκα τους. :)

astakoulis είπε...

Περσέας
Ε ναι, ήταν πολύ γραφικά, η πεθερά μάλιστα χτες είχε ντυθεί ακρίδα.

ElenaG
Χμμμ έτσι μου λέτε όλοι, μήπως να προβληματιστώ; Όχι, θα κρατήσω χαρακτήρα, δεν ακούω τίποτα.

Κατερίνα
Όχι μόνο βιντεάκια για την αλλαγή των στεφάνων, αλλά την κοροιδεύαμε ότι πρέπει να έβλεπε και βιντεάκια για το πώς στρώνεις το κρεβάτι σε 3 απλές κινήσεις, μια κι έξω την πέρασε τη μαξιλαροθήκη την Πέμπτη η άτιμη.

Kalo paidi alla...
Ναι στον Κιάμο μάλιστα είδαμε καμιά δεκαριά τραπέζια από άλλα μπάτσελορ πάρτυ. Όλοι Κιάμο (να διαβαστεί με επιτονισμό Όλοι Τζάμπο). Και στα δικά σου.

Γαρίδα είπε...

εγώ πάλι έχω τρελαθεί στις βαφτίσεις... πολύ βάφτιση ξαδερφάκι μου σε λέωωωω....

DaisyCrazy είπε...

χαχαχαχαχα τέλεια που πετάξατε 25 χρονη στο κρεβάτι. θα τους γεννηθεί το παιδί κατευθείαν έτοιμο για επαγγελματική αποκατάσταση :)))))))

έτσι φαντάζομαι πάντως να παντρεύτεις τώρα που το λες, με χτένισμα Ντράγκονμπολ και το νυφικό κοντό και σκισμένες οι άκρες. μπότες άσπρες καουμπόικες με σπιρούνια :Ρ

φιλάκια απολαυστικό αστακούλιον

astakoulis είπε...

Garida
Καλύτερα στις βαφτίσεις, δεν σου λένε και στα δικά σου...

DaisyCrazy
Φαντάζεσαι να βγει το παιδί έτοιμο σπουδαγμένο? Μια χαρά. Ούτε φροντιστήρια ούτε τίποτα.
Εννοείται ότι θα παντρευτώ έτσι. Και αν γίνει κι αυτό θα βάλω και φώτο. Πρόμις :)