Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Έχω και whats up, πάμε μια βόλτα;


Γεμάτη η μέρα μου χτες. Έκανα και το πρώτο μπάνιο. Ήταν μακρύς ο δρόμος για τον Μαραθώνα, ήταν και ο ήλιος και η ζέστη και τη Νάντια την έπιασαν σοβαρά αναπάντητα ζητήματα, γιατί όλο τον χρόνο είμαστε στην ξηρά και το καλοκαίρι ξαφνικά μπαίνουμε στο νερό. Τι να της πεις τώρα. Πάντως η θάλασσα ήταν ωραία και καθαρή. Επιτέλους καλοκαιράκι, είχα βαρεθεί να βρέχει κάθε μέρα στις 13.35.
Βγήκαμε και το βράδυ. Κοριτσοπαρέα, ντυθήκαμε, βαφτήκαμε, πήγαμε κομμωτήριο, βάλαμε τα καλά μας, και καταλήξαμε... στο τελευταίο τελειωμένο σκυλάδικο. Για που αλλού τόση προετοιμασία! Για το κομμωτήριο να μην σας πω λεπτομέρειες, να πω ότι έκανα το μαλλί μου έξαλλο καρφάκι, έτσι για μια αλλαγή βρε αδερφέ. Και έγινα και πάλι η χαρά της κομμώτριας, έκοβε έκοβε και τσιμουδιά δεν έβγαζα. Και το ξέρω ότι τώρα η DaisyCrazy θα γκρινιάξει γιατί θα θέλει φώτο με την πρόκα, αλλά θα την αφήσω με την απορία. Μετά από κανά μήνα θα πάω να βάλω κι ένα λαμπυρίζον εξτένσιον, και θα γίνω πυγολαμπίδα.
Που λες το σκυλομάγαζο ήταν σούπερ. Το οπτικό μας πεδίο ήτο πλημμυρισμένο από μελαχρινούς, μουσάτους μπάκουρες. Είχαμε κεντρικό τραπέζι, τραπέζι κόμβο πα να πει, και αλυχτούσαμε μέχρι τελικής πτώσης. Όλα καλά, μόνο στην τουαλέτα υπήρχε ένα θεματάκι. Έπλενες τα χέρια σου και ταυτόχρονα δροσίζονταν και τα πόδια σου, γιατί από κάτω πιτσιλούσε. Αλλά δεν βαριέσαι, είπαμε καλοκαιράκι. 
Λόγω ντίρλας και κουνήματος, γίναμε η ατραξιόν του μαγαζιού και ο μικρούλης από δίπλα κάρφωνε και ξανακάρφωνε. Πάνω στο ζενίθ του Χάρη Κωστόπουλου -βρείτε μου κάποια που να'χει αισθήματα-, πλησιάζει απειλητικά με το χαμόγελο, και σαν δεύτερος Λάκης ο γλυκούλης, έτοιμος να ανοίξει το στόμα του και να πλημμυρίσει η πίστα ροδόνερο, άνοιξε το στόμα του και άκουσα την Linda Blair από τον Εξορκιστή. Μαμάααα μου!
Μου γκάριζε ότι λέγεται Κώστας.
Σκεφτόμουνα ότι κι αυτός κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του. Γιατί θα είδε το μαύρο το μαλλί το φρικ και θα με οραματιζόταν στο κρεβάτι με μαστίγια και δερμάτινες μπότες. Αλλά οοοόχι, γιατί κι εγώ άνοιξα το στόμα μου και νόμιζες ότι ντουμπλάρω την Candy. Που να ήξερε ότι φορούσα και μια ροζ βράκα με τους Μούμιν (να μην βγει παραέξω). Τελοσπάντων, κέρασε εκεί τα σφηνάκια του αξιοπρεπώς και φεύγοντας μου έδωσε ένα χαρτάκι που έλεγε το τηλέφωνό του και από πάνω είχε βελάκι και έγραφε whats up. Λες και αν είχες vodafone, θα το ξανασκεφτόμουνα. Και από κάτω το κερασάκι στην τούρτα, η σταγόνα που ξεχείλισε το σφηνάκι τεκίλα: Κοκός. 

Κοκός;;;; Κοκός;;;




10 σχόλια:

Λόλα είπε...

Κοκος?! Κοκος?! Τι ειν'τουτο παλι??!
Ο_Ο

Και γαμω τα γκομενακια να ηταν ο τυπας, το'χασε το κορμι πατριωωωτη!!!
Μα Κοκος!?
Ειμαστε σοβαροι? Που πα ρε Καραμητροοο?

*Οσο το σκεφτομαι, τοσο συγχυζομαι!

Manolog3 είπε...

Αμα γουσταρει να τον φωναζουν "Κοκο" γιατι να του το χαλασουμε?

Επισης μπορει να τον φωναζαν ετσι απο μικρο επειδη δεν τον συμπαθουσαν! :P

gnostosagnostos είπε...

χαχαχα!!!
ρε....τα 18χρονα σε κυνηγανε????????

χαχαχα!

Χριστίνα είπε...

μα έχασες τέτοιο κελεπούρι;;;;
τηλεφώνησέ του γρήγορα! έχει what's up!!!

kalo paidi alla... είπε...

το μαλλί-πρόκα τα προκάλεσε όλα αυτά λες?

mpourdara είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mpourdara είπε...

Συνάντηση Linda Blair με Candy!!!
Έγραψες πάλαι (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!!!

astakoulis είπε...

Lola
Ε μα, πως να κάνεις καριέρα με τέτοιο όνομα αγάπη μου...

Manolog3
Αυτός ο καημένος έγραψε τη χαριτωμενιά του και εμείς τον καταθάψαμε, χαχαχα

GnostosAgnostos
Υποπτεύομαι ότι έφταιγε το μαλλί που με κάνει τζόβενο. Σταμάτησα πια να είμαι Κινέζα.

Christina
Ε δεν άντεχα να το βλέπω το χαρτάκι το πέταξα, δεν θα ευδοκημήσει αυτός ο έρως με τον Κοκό

Kalo paidi alla...
Το μαλλί και ο Χάρης Κωστόπουλος είπαμε..

Σχόλιο διεγράφη;;;;;

Μπουρδάρα
AgtKM παρακαλώ

Afrimaniac είπε...

Pethana apo ta gelia me to sxolio gia tin toualeta :D

astakoulis είπε...

Kimparis
Ε μα αφού πιτσιλούσε.... χαχαχαχα