Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μπες στο αμάξι, αλλά βούλωσε το

Μαμά δεν έρχεσαι να πάμε μαζί να δούμε λίγο το πρόβλημα που σε έλεγα στο αμάξι;
-Πήγαινε μόνη σου παιδί μου, έχω δουλειές.
-Έλα ρε μαμά, αφού το ξέρεις, στο ψαράδικο, στο χασάπη και στο φαναρτζίδικο ντρέπομαι να πηγαίνω μόνη μου.
-Τι να σου πω τώρα παιδί μου, αφού έχεις τόσο σοβαρό επιχείρημα, ας έρθω!

Μπαίνουμε στο αμάξι και η μαμά έχει όρεξη για κουβέντα, εγώ όμως, παραδόξως για γυναίκα, δεν είμαι για multitasking, και ήδη πρέπει να κρατάω το τιμόνι, να αλλάζω την ταχύτητα και να ψιλοκοιτάω αριστερά μπας και προσπεράσω το φαναρτζίδικο. Συνήθως, το πρόβλημα "ένα πράγμα τη φορά" το έχουν οι άντρες. Ας πούμε βλέπουν τηλεόραση οπότε δεν ακούνε και δεν μιλάνε. Πλένουν τα δόντια τους, οπότε η βρύση τρέχει, γιατί δεν μπορούν να την κλείσουν. Και όταν πάνε να παρκάρουν, χαμηλώνουν πρώτα το ραδιόφωνο, πράγμα που το κάνω κι εγώ, μαζί με όλα τα προηγούμενα, αλλά μην ψάχνεις τον λόγο.


-Πώς πάει παιδί μου στο λάτιν, τι έχετε μάθει;
-Ρούμπα, τσάτσα, τάγκο, μάμπο και χασάπικο.
-Το χασάπικο που κολλάει με τα λάτιν;
-Στο ότι μας άρεσε και στο ότι ο Antonio Vargas Heredia έγινε ο Αντώνης, ο βαρκάρης, ο Σερέτης. Και τώρα σταμάτα γιατί ψάχνω. Για να δούμε...Πιτόγυρα "το Νόστιμο"... "Γρηγόρης" μικρογεύματα ....όχι ...όχι...Δεξιώσεις Γάμων "Pridrix". Pridrix? ...Είπανε, ωραία, φτιάξαμε το μαγαζί, πώς να το βγάλουμε, πώς να το βγάλουμε, ε ας το πούμε, pridrix. Μπράβο εσύ έβγαλες μούρη μέχρι το άλλο ρεύμα και περιμένεις, τουλάχιστον πέρνα να τελειώνουμε, τι μου έκατσες εκεί καταμεσής, φαρδύς πλατύς. Α, να και το φαναρτζίδικο! Τώρα, σταματάω και θα μπορείς να μου μιλήσεις κιόλας.
-Αχ τι καλή, με σκλαβώνεις!

Ο φαναρτζής μου ρίχνει και μια ματιά στα φώτα, γιατί του είπα ότι τυφλώνουν τους μπροστινούς μου και στο δρόμο ακούω μπινελίκι. Μου είπε ότι μάλλον θα το έχω στην πιο ψηλή σκάλα. Με έβαλε μπροστά στο φως για να κάνει δοκιμαστικά, κουνούσε τον διακόπτη και έβλεπε το φως να πηγαίνει σταδιακά από το μπούτι στο μ**νί και μετά στην κοιλιά μου. Και μετά μου λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι στο φαναρτζίδικο. Τέλοσπάντων, το έφτιαξε υποτίθεται. Έτσι, απλά, με μια κίνηση. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Πάρε το αμάξι και φύγε. Το βράδυ που βγήκα, πάλι έφαγα μπινελίκι από τον μπροστινό μου γιατί τον στράβωσα. Όποιος πιστεύει ότι ένα κι ένα κάνουν δύο, ας το ξανασκεφτεί.

11 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

αυτό το παθαίνω κι εγώ με τους άλλους οδηγους οπότε τους ανάβω τα πραγματικά δυνατά φώτα, τους στραβώνω κανονικά και σταματάνε τη μουρμούρα :)))))

όσο για το φαναρτζίδικο.. δεν μπορούσε να το πάρει ο μπαμπάς σου; ο αδελφός σου; ο ξάδελφος; ο θείος; αυτά πάντα τα αφήνω σε άντρες προσωπικά χιχιχι

καλημερούδια!

DaisyCrazy είπε...

ξέχασα να πω με για το νέο γατουλίνι! κουκλί όπως και το προηγουμενο ;)

astakoulis είπε...

Ε τώρα η μάνα μου ήταν ελεύθερη, αυτή την πλήρωσε. Αααα, αυτό το κολπάκι με τους προβολείς δεν το είχα σκεφτεί, θα το εφαρμόσω κι εγώ. Αν δεν πιάσει κι αυτό θα αρχίσω να πηγαίνω με σβηστά φώτα.

Clem Lumen είπε...

Τι γλυκούυυυυλι το background! :)

Ο Antonio Vargas Heredia έγινε ο Αντώνης ο βαρκάρης ο Σερέτης? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν παίζεσαι βρε αστακούληη:)
Φιλια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

"Ενα πράγμα την φορά"
^^
well, δεν ξερω αν φταιει το οτι ειμαι νεα μελλοντικη οδηγός, αλλά το παραπάνω "κουσούρι" το έχουμε λέμεεε..! :P:P

Το κολπάκι με τους προβολείς, πρακτικότατο και αποτελεσματικοτατο (;


Φιλια!

astakoulis είπε...

Free Spirit
Μα γιατί ποτέ δεν πείθεται κανείς με τον Αντώνη τον βαρκάρη; Αλήθεια σας λέω... χαχαχα

Nipenthes
Πρακτικότατο για τον φαναρτζή, καθόλου για την οδηγό, η οποία και ντράπηκε και συνεχίζει να τυφλώνει με επιτυχία τους γύρω της... :)

Fri είπε...

Μα ανατομία ενός κορμιού σου έκανε ο φαναρτζής; Τστστς επιτέλους! Πλήρωσες κιόλας; Βρε κορίτσι τόσα πήρες από τα αντρικά κουσούρια, δεν τους λες να σε μάθουν και τα βασικά αυτοκινητιστικά;

gnostosagnostos είπε...

xaxaxa!
ωραιος ο φαναρτζης....εκανε και το ματι του
δεν πιστευω να τον πληρωσες?????

astakoulis είπε...

Fri
Χαχαχαχα, ναι δεν έχεις και άδικο, τόσες ορμόνες αντρικές, μια ακόμα, δεν χάλασε και ο κόσμος. Θα το ζητήσω το βράδυ στην προσευχή μου...

Γνωστός Άγνωστος
Χαχαχαχα, καλά γελάτε κι εγώ μιλάω σοβαρά. Τον πλήρωσα και να σου πω την αλήθεια αν του έλεγα ας πούμε "Τι χρωστάω" και μου έλεγε "Ένα ποτό στο καταγώγι εδώ χάμου μωρέ" μάλλον θα παρεξηγιόμουν περισσότερο...

kalo paidi alla... είπε...

Χοροί λάτιν = όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω :Ρ
Καλά σου πήρε λεφτά ο φαναρτζής γι αυτό το πράγμα??? Έλεος...

astakoulis είπε...

Kalo paidi alla...
Ναι τώρα είμαστε στη φάση αργεντίνικια ζειμπεκιά. Ναι και μάτι πήρε και λεφτά πήρε και απ'όλα λέμε...