Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πήγε μακριά η βαλίτσα

Ημέρα ότι να'ναι σήμερα.

Πήγαμε με τη Νάντια να πάρουμε το δώρο του Κωνσταντίνου για τη γιορτή του. Για να μην καταλήξουμε στο πουκάμισο με το νούμερο135, το οποίο θυμίζει και κάτι από κατάδικο, του πήραμε μια βαλίτσα. Λονδίνο, Άμστερνταμ και Βερολίνο να κάνει βόλτες με το magic airbus. Είπαμε στην πωλήτρια ότι είναι για δωράκι και να μας την τυλίξει, αλλά υποπτεύομαι ότι δεν μας πήρε στα σοβαρά και έτσι καταλήξαμε να τη σέρνουμε πέρα δώθε στο πολυκατάστημα με τις ρόδες. Που να καταλάβουν τώρα αυτές από χρηστικά δώρα. Και ο θείος μου ας πούμε, πήρε δώρο στη θεία μου μια σκάλα αλουμινίου, γιατί τη χρειαζόντουσταν στο σπίτι. Ε, ούτε και εκείνου του την τύλιξαν οι κακιασμένες!

Μετά από την ευχάριστη περιήγηση του τουρίστα, καταλήξαμε στα Fridays. Πάντα παρέα με τη βαλίτσα. Σε περίπτωση που δεν το έχω αναφέρει, ο στόχος του μήνα είναι να συμπληρώνουμε πόντους στην κάρτα Fridays και να τους εξαργυρώνουμε μετά μανίας σε strawberry salads. 

Έκανε λοιπόν τη βόλτα της και στην πλατεία Κεφαλαρίου η βαλίτσα, και μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να την παραδώσουμε στον Κωνσταντίνο από σήμερα, γιατί μέχρι αύριο θα είχαν πάρει φωτιά τα ροδάκια. Ευτυχώς τον προλάβαμε στο σπίτι, γιατί ετοιμαζόταν για έξοδο. Τον έχει καλέσει η Ελεάννα που θα βγουν παρέα για τα γενέθλιά της. Τον πήρε τηλέφωνο για να του το πει και εκείνος δεν είχε ιδέα ποιά είναι αυτή η Ελεάννα, ούτε είχε το τηλέφωνό της, αλλά ντράπηκε να της το πει και προτίμησε να πάει έτσι στα κουτουρού και να το ανακαλύψει στο μαγαζί. Κι εμείς αντί να τον λογικέψουμε τον επικροτήσαμε. Αφού αν δεν νύσταζα θα πήγαινα κι εγώ για να ρεζιλευτούμε παρέα.

Αλλά αύριο έχω πρωινό ξύπνημα. Έχω να πάω για το δώρο της Νάντιας. Ποιος ξέρει τι θα ακούσετε πάλι. Άντε καληνύχτες, νάνι τώρα. 


7 σχόλια:

Marouli είπε...

Τι χρωμα η βαλιτσα? Πες καμια λεπτομερεια ντεεεεεε! Αντε καλοταξιδη!!! Της Ναντιας τι θα της παρεις? Με την αγωνια με αφηνεις!!!

Καληνυχταααα! Ονειρα γλυκαααα!

Μαρουλοφιλακια!

☆LoUniTa☆ είπε...

έχεις γέλιο αλλά και πολύ δίκιο! τι και αν ήταν βαλίτσα? έπρεπε να στην είχαν τυλίξει! και του θείου χαχα

καλώς σε βρήκα!

dsquared είπε...

Ελα τι εγινε, τι της πηρες της Νάντιας???

din

astakoulis είπε...

Marouli
η βαλίτσα είναι καφέ σκούρο, το ωραίο το καφέ, όχι αυτό το σκατί. Ξέρεις τώρα. Έχει μέσα λαχανί φόδρα και θήκη για πουκάμισο, είναι σούπερ. Ξεχωριστά είχε και το βαλιτσάκι του laptop με τις ίδιες αποχρώσεις, αλλά δεν το πήραμε, γιατί μετά θυμηθήκαμε μια λεπτομέρεια, δεν έχει laptop. Του άρεσε πάντως. Ελπίζω να σου έφυγε το άγχος τώρα! :)

Lounita
Βαριούνται παιδί μου, τσ τσ τσ.
Καλωσήρθες :)

Dsquared
Σκουλαρίκια. Και μας τα τύλιξαν. Μα καθόλου περιπέτεια αυτή τη φορά!!!

DaisyCrazy είπε...

Mα καλά πως τυλίγεται μια βαλίτσα με τροχάκια καλέ; Δεν μπορώ να φανταστώ..!
Τι χρώμα ήταν δε μας είπες;
Τώρα τελευταία είδα κάτι φούξια και μωβ και ξετρελλάθηκα. Ίσως να πάρω καμιά τέτοια που θα ξεχωρίζει και στο καρουσέλ εύκολα γιατί η κόκκινη που έχω δεν είναι τόσο ξεχωριστή :(
21 Μαίου δεν ήταν η γιορτή του Κων/νου; Άρα γιατί έγραψες ότι του τη δώσατε μια μέρα πριν; Εκτός κι αν γράφτηκε το ποστ νωρίτερα οπότε δικαιολογήσε... ;)
φιλάκια!

DaisyCrazy είπε...

τώρα είδα ότι το χρώμα είναι καφέ με λαχανί! τρελλός συνδυασμός και πολύ εμφάντατος! μπράβο βρε :)

astakoulis είπε...

DaisyCrazy
Το έγραψα την παραμονή το βράδυ μετά τις 12, γι' αυτό γράφει την ημερομηνία 21. Εγώ έχω δει μια καταπληκτική πορτοκαλί με βούλες, αλλά φοβάμαι μην μου λερωθεί έτσι όπως τις πετάνε από δω κι από κει.. Δεν ξέρω, θα βρω μία πιο σκούρα λέω..