Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το κρασί νικάει την κούραση


Λατρεμένε επιβάτη. Το ξέρω ότι έχεις τα νεύρα σου με τις απεργίες των ελεγκτών και ότι περιμένεις είκοσι λεπτά στην αναμονή για να δεις τι θα γίνει με την πτήση σου και αν θα χάσεις το ραντεβού σου. Αλλά εκεί μες στην αναμπουμπούλα που ο κόσμος χάνεται, μην παίρνεις έχοντας στη φωνή σου κάτι επείγον, τύπου μου-φάγαν-το-μπιφτέκι, για να κλείσεις τις διακοπές σου για τα επόμενα Χριστούγεννα και μην βλαστημάς που ακόμα δεν έχουμε βγάλει πρόγραμμα. Μην μου ζητάς την καθαρίστρια στη γραμμή, πάρτην στο κινητό της, γιατί τώρα είναι απασχολημένη, έχει βάλει σκούπα. Και μην παίρνεις να αλλάξεις εισιτήρια που έχεις με άλλη εταιρεία, επειδή προτιμάς να στα αλλάξουμε εμείς. Ευχαριστούμε για την αμέριστη προτίμησή σου, αλλά δείξε τον οίκτο σου στον υπάλληλο, γιατί θα αναγκαστεί να στο κλείσει στη μούρη με περισσή ευγένεια και θα χαλάσει το ζεν του και τις αποκτηθείσες γνώσεις στο σεμινάριο της ψυχολογίας του πελάτη. Πληζ.



Μαζί με τις αναμονές, χτύπησε κόκκινο και η κούρασή μας, αλλά επειδή δεν ήθελα να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου σαν χήρα, το ξενύχτησα τέσσερα βράδια σερί και δεν υπολόγισα τίποτα. Τετάρτη βγήκα με τον Μανώλη, που μου είπε αορίστως ότι κάτι έχει κανονίσει. Εγώ φαντάστηκα φαγητό ή ποτό ή κάτι τέτοιο βρε αδερφέ και έβαλα τα ψηλοτάκουνα, μην χάσω. Αυτός με πήγε βόλτα σε πριβέ σάουνα και πισίνα, όπου το ψηλοτάκουνο οκ το έβγαλα, αλλά η μάσκαρα κυλούσε μαζί με το μολύβι και τη γοητεία μου στους 90 βαθμούς και έγινα κλόουν. Αποτελείωσα ό,τι απέμεινε από το φανταστικό μακιγιάζ μου με μακροβούτι στην πισίνα και του είπα ότι την επόμενη φορά που θα θέλει να κάνει έκπληξη να μου πει τουλάχιστον τι να φορέσω. Δεν θέλω να κάνω σκι με διχτυωτό καλσόν.
Τσικνοπέμπτη μετά, ε να μην βγω και για κοψίδι; Ο Κωνσταντίνος έφερε μαζί και τον φίλο του τον Χάρη, τον οποίο η Νάντια ερωτεύτηκε σφόδρα με την πρώτη ματιά. Δεν τον ήθελε για γκόμενο, δεν τον ήθελε για μια νύχτα. Είχε σοβαρό σκοπό. Ήθελε να τον παντρευτεί και να του πλένει τα σώβρακα ες αεί. Σας έλεγα εγώ, έχω φίλους της παντρειάς. 

Την Παρασκευή είχαμε το Ηπειρώτικο Γλέντι. Χασαποταβέρνα στη Χασιά, τσάμικο και περιφερόμενος φωτογράφος. Η Πένυ χάρηκε και τον φώναξε να βγάλουμε φωτογραφία. Αυτός αναδείχτηκε σε γκραν πρήχτη και σαν άλλος Χριστόφορος Κοτέντος άρχισε τις υποδείξεις: Εσύ πιο χαλαρούς τους ώμους, εσύ λίγο χαμόγελο παραπάνω, οι καρέκλες σας στο ίδιο επίπεδο κορίτσια, τσακ τσακ, γύρε λίγο δεξιά, λίγο πιο έντονο βλέμμα εσύ, τσακ τσακ, σήκωσε λίγο το κεφάλι, τσακ τσακ, έλα μου τώρα πιο αριστερά, κοίτα εδώ που σου δείχνω, μπράβο πολύ ωραία, πάμε, τσακ τσακ. Από το πολύ στήσιμο βγήκαμε σε όλες σκατά, και η Πένυ βλαστημούσε. Μια φωτογραφία με τη φίλη μου ήθελα να βγάλω και αυτός έψαχνε το next top model, για να στήνομαι έτσι ηλίθιε σημαίνει ότι ξέρω ποια πόζα μου πηγαίνει, 27 χρόνια λες να μην την έχω βρει και ήρθες εσύ να μου τη μάθεις σε ένα λεπτό; Κοτέντε! Ε Κοτέντε!!


Χτες είχε Doors. Επειδή έλειπαν άτομα από το τραπέζι λόγω γρίπης, κάναμε ότι απλά οι διπλανοί μας είναι αόρατοι και τους γεμίζαμε τα πιάτα σαλάτα και κοτόπουλο. Μετά το προχωρήσαμε κι άλλο, τους ρωτήσαμε αν θέλουν κόκα κόλα, αλλά τελικά πήραν σόδα γιατί είχαν φουσκώσει. Και αυτά έγιναν πριν πιούμε. Ευτυχώς το Doors κλείνει νωρίς και γύρισα σπίτι για να ξεραθώ στο κρεβατάκι μου. Στην τηλεόραση είχε Λάσκαρη-Crazy crazy girl, και δεν έκλεισα τα μάτια μου μέχρι να τον βάλει να ξυρίσει και μουστάκι. Σήμερα έχω σκοπό να σέρνομαι στο σπίτι μου με την παντόφλα-πρόβατο, να μην σηκώνω τα τηλέφωνα και να κοιμηθώ τουλάχιστον 12 ώρες. Με περιμένουν οι λατρεμένοι επιβάτες μου αύριο! 




 

14 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

Αμαν αυτοί οι επιβάτες από τώρα θέλουν να κλείσουν για χμας;! Ελεος! Κάτι για Πάσχα, κάτι για καλοκαίρι δεν έχουν ακούσει; Μα πόσο οργανωμένος είναι πια ο Έλληνας; Τρομερό;

Η παντούφλα πρόβατο δεν γίνεται να περιγράφεται πρέπει και να φωτογραφίζεται για να κοσμεί το μπλογκ κυρία αστακούλης :))))))))))))

Φιλάκια και καλή ξεκούραση!

Λόλα είπε...

Ωχ θεε μου!
Τι τραβατε κ εσεις ομως με τον καθε τρελο που πρεπει να εξυπηρετησετε!
Σημερα λιωσε οσο μπορεις, να το ευχαριστηθεις! :)))

Καλη Κυριακη!!

Γαρίδα είπε...

ΑΓΑΠΩ παντόφλα πρόβατο!!!

Καλό λιώσιμοοο!!!

Marouli είπε...

Θεϊκη η παντοφλα! Εχω κατι παρομοιο!!!

Γεματες μερες και νυχτες!! That's lifeeeeee!!

Καλη εβδομαδα!

Μαρουλοφιλακια!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"Μια φωτογραφία με τη φίλη μου ήθελα να βγάλω και αυτός έψαχνε το next top model, για να στήνομαι έτσι ηλίθιε σημαίνει ότι ξέρω ποια πόζα μου πηγαίνει, 27 χρόνια λες να μην την έχω βρει και ήρθες εσύ να μου τη μάθεις σε ένα λεπτό; Κοτέντε! Ε Κοτέντε!!"

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ εισαι Θεά ρε καθε φορά γελάω και περισσότερο άκου γκραν πρήχτης χαχα!

Emmanouela είπε...

Mια χαρά σε βρίσκω!!!! Εγώ λέω να'χεις πάντα ένα μπουκαλάκι στο συρτάρι για ώρα ανάγκης και να πίνεις καμιά τζούρα μετά από τα σπαστικά τηλεφωνήματα. Θα'ρχεσαι στα ίσια σου!! Καλή και χαρούμενη εβδομάδα!!!!

astakoulis είπε...

DaisyCrazy
Τα φωτογράφισα τα προβατάκια, δεν ήθελα να σου στερήσω αυτή τη χαρά, δεν είναι γλυκούλιααααα;;;; Μπεεεεεε!

Λόλα
Μας έχουν λολά-νει, αλλά αν δεν είχαμε κι αυτούς να γελάει το χειλάκι μας...! Μ'αρέσει κατά βάθος, μη νομίζεις! :)

Γαρίδα
Αν δεις καμία σε θαλασσινό πες μου...

Marouli
Τι παντόφλα έχεις εσυ, σε ζαρζαβατικό; Για να ακούσω... Καλή εβδομάδα και σε σένα, μάκια

Μάγισσα Κίρκη
Αφού ήταν γκράν πρήχτης εγώ φταίω;;; χαχαχαχαχα

Emmanouela
Καλή εβδομάδα και σε σένα κοριτσάκι, βρε αν δεν είχα τους σπαστικούς τι ιστορίες θα είχα να σας πω;; Εεεε;; :P

Fri είπε...

Καλέ κορίτσι δε βάζεις και καθόλου κάτω τον απ' αυτό σου (sorry κιόλας)! Πώς να μη θέλεις 12ώρο ύπνο μετά; Ήταν καλός τουλάχιστον ο φωτογράφος; Και αλήθεια με τον Μανώλη τι ακριβώς είπαμε πως παίζει; :Ρ
Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!
Εμένα πάντως μου την έφτιαξες ;)

astakoulis είπε...

Ναι δεν τον βάζω είναι η αλήθεια, φοβάμαι μην πάρει το σχήμα της καρέκλας από το καθισιό. Ο Μανώλης είναι το αγόρι μου καλέ, δεν θυμάσαι την σέξυ ιστορία στο σμαρτάκι; http://astakoulis.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Ο φωτογράφος δεν θυμάμαι αν ήταν καλός, τον μίσησα γιατί μας έπρηξε :)

DaisyCrazy είπε...

Τέλεια! Είχα δίκιο πως πρέπει να κοσμούν το μπλογκ! :))

Marouli είπε...

Οχι ζαρζαβατικο, εχω προβατο και εγω απλα οχι ετσι αλλα κατι παρεμφερες! ;)

Ανώνυμος είπε...

Σε μερικά χρόνια σε βλέπω να εξελίσσεσαι σε Μάγισσα Κίρκη, αν το πας έτσι.. (not bad, not bad at all..)

Danai είπε...

Qué risa, qué bien, και σου εύχομαι καλά κούλουμα για την Καθαρά Δευτέρα, me voy a las islas Canarias!
Besitos!

astakoulis είπε...

Lali
Χαχαχα, πολύ ωραία ευχή, ευχαριστώ :D

Danai
¡Que te diviertas y lo pases bien! :***