Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Εκεί που τελειώνει η λογική, έρχεται η Δανάη

Ο πρώτος στόχος του 2011 για το shock tower απέτυχε παταγωδώς, γιατί φτάσαμε ως εκεί και ήταν υπό συντήρηση. Τη γλίτωσε ο Κωνσταντίνος. Για το tree fall ούτε κουβέντα. Είδαμε και από κάτω το 6g, αυτή τη σιδερένια μπάλα που σε πετάει προς τα πάνω. Ήταν μέσα δυο χοντρούληδες που έφερναν σβούρες χαμογελώντας. Η Δανάη τους φωτογράφησε  δυο τρεις φορές όταν η μπάλα ήταν περίπου στα 40 μέτρα, φαίνονταν μόνο κάτι πατούσες και κάτι χέρια. Μετά μας έκανε και καλά tag στο fb και τώρα θαυμάζουν όλοι το θάρρος και την αποφασιστικότητά μας. Αυτό παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας, μην με κάνετε βούκινο.

Ήπια μετά και ένα χρωματιστό ποτό στο Fridays. Δεν ξέρω τι ήτανε, γιατί είπα στον μπάρμαν ότι θέλω  μπλε κοκτέιλ. Δεν με ένοιαζε τι. Πριν φύγουμε προσηλύτισα τον σερβιτόρο και του έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της δουλίτσας μας και έβαλα άλλη μια γραμμούλα στο μπλοκάκι μου. Κάθε πέντε προσηλυτισμούς, τραβάω μια γραμμούλα πλάγια.



Το βράδυ η Δανάη κοιμήθηκε στο σπίτι μου. Μου είπε διάφορες ιστορίες από την Ισπανία. Για τον Σκωτσέζο της και το iphone του Σκωτσέζου της. Για έναν άσχετο που φίλησε στο δρόμο. Για τις χαρούμενες μέρες στη δουλειά της και τη μέρα που τον ψιλοπήρε στο πληκτρολόγιο, γιατί δεν είχε πολύ δουλειά και είχε ξενυχτήσει και την προηγούμενη. Εκείνη την ώρα λέει ήρθε και η υπεύθυνος να τους φωνάξει για meeting και τους ζήτησε και συγνώμη, γιατί γνωρίζει πόσο απασχολημένοι είναι. Ό, τι να'ναι! Φαντάζομαι τη Δανάη να ανασηκώνεται και να μαζεύει το σαλάκι. Θα έχει πατήσει και με την κεφάλα της όλα τα άκυρα πλήκτρα. Και σκέφτομαι πόσο σπαστικό είναι όταν πατάς κατά λάθος καμιά μλκία την ώρα που γράφεις και το pc τζιτζικοφτερώνει. Σου λέει ότι διαπιστώθηκε ένα σφάλμα κατά την λειτουργία του προγράμματος και αυτή η εφαρμογή θα τερματιστεί. Και αν δεν έχεις προλάβει να σώσεις τις φιλοσοφίες που γράφεις, χαιρετίσματα. Και τι με ρωτάς αν θέλω να σώσω τις αλλαγές μου μλκισμένο, τι να σου απαντήσω δηλαδή, όχι;; Όχι δεν θέλω, κάθομαι και γράφω κανά δύωρο για να προπονήσω τους μύες των δακτύλων μου, έχω κονσέρτο πιάνου την Κυριακή. Εσύ τι λες, να μην θέλω να το σώσω;; Σώζε το αυτόματα εσύ, κι εγώ αν θέλω να το πετάξω, το πετάω και μόνη μου!!

Αλλά η πιο εντυπωσιακή εξιστόρηση του βραδιού ήταν για τη γιαγιά και τον παππού του Κολομβιανού φίλου της, του Μιγέλ. Επειδή ο παππούς ήτο μπερμπάντης, κάθε βράδυ που γυρνούσε στο σπίτι, η γιαγιά έπαιρνε ένα μπολάκι με νερό και του έβαζε μέσα τα αρχ**ια για να δει αν βουλιάζουν. Γιατί αν επέπλεαν θα είχε ξενοπηδήξει! Omg! Καλά, πως της ήρθε αυτή η μέθοδος; Και οκ, της ήρθε..! Ο άλλος όμως, με ποιά λογική καθότανε να του ζουλάει τα αρχ**ια στο μπολάκι; Και μετά το μπολάκι τι το κάνανε; Το έπλεναν και έτρωγαν μέσα τα κορν φλέικς τους το πρωί; Ή ήταν ειδικό αρχ**ομπολάκι; Η Δανάη το φαντάστηκε άσπρο. Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να είναι διάφανο, να μπορείς να βλέπεις από το πλάι το ποσοστό της άνωσης. Αλλιώς θα έπρεπε να σκύβεις από πάνω. Δεν βολεύει!

Η Δανάη φεύγει σήμερα για Ισπανία, δεν πρόλαβα να την χορτάσω. Αλλά μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει στην επόμενη εκδρομή μας στις Βρυξέλλες. Θα γίνει μεγάλη συνάντηση. Καημένοι Βέλγοι..

8 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

τρελοκόριτσο!
ακους εκεί "ειδικό αρχ**ομπολάκι" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τρελοί και παλαβοί κι ο παπούς με τη γιαγιά που έκαναν αυτή τη διαδικασία. δηλαδή είδαν προκοπή μετά από όλα αυτά;! τρέλααααααα!

όσο για το κομπιουτερ κάνει background saves ρε συ κι αν όχι να αλλάξεις τα settings να κάνει. δεν είναι εποχή σήμερα να χάσεις δουλεια λόγο του λάθος πατήματος ενός πλήκτρου!

φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να αλλαξεις τιτλο στο blog σου!
Να το μετονομασεις σε

Η Cούλα και τα cουλά της!

Πάει και τελειωσε!

Μουρλοκαμπέρω κι εσυ και οι φιλοι σου!

χαχαχα

φιλια πολλα

(Μα που ακουστηκε στο μπολ να γινονται τετοια πραγματα)

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Θα κάνω καιρό να ξαναφάω δημητριακά....!!!!!!!!

[ομολογώ ότι κι εγώ θαύμασα το θάρρος σου,δεν ήξερα ότι ήταν όλα μια πλάνη!! :P]

Emmanouela είπε...

αχαχαχαχαχα! Δεν μπορώ άλλο μαζί σου, έχω πέσει κάτω και γελάω! Ευτυχώς είμαι μόνη!!!!! Αρχ***μπολάκι!!!!!!!! αχαχαχαχα! Δεν υπάρχει η γιαγιά! Αλλά, μην το γελάς, μπορεί να το κάνω κι εγώ άμα έχω υποψίες!! Κι αμα θέλει, ας αρνηθεί να τα βάλει στο μπόλ! Θα του δείξω εγώ!!! αχαχαχαχαχ!

Αχ, και να ξερες πόσες φορές θέλω να κοιμηθώ στο πληκτρολόγιο!!!!! Τον έχω πάρει όμως κανονικότατα στον καναπέ μια μέρα γιατί ήξερα ότι λείπουν ταξίδι τα αφεντικά και δεν μ'ένοιαζε! Παρακαλούσα μόνο να μην έχουν κρυφές κάμερες!

Φιλιά πολλά!

Vipera Lebetina είπε...

Χαχα! Πολύ ωραία, εύθυμη ανάρτηση! Σε φόρμα σε βλέπω! Ελπίζω να είσαι καλά! Καλή χρονιά!!

astakoulis είπε...

DaisyCrazy
Δεν ξέρω αν είδαν προκοπή, αυτός ο παππούς ούτε μλκία δεν θα μπορούσε να τραβήξει ο κακομοίρης, χαχαχα

Coula
H astaCoula και τα astakoCoula της :P

Μπουρδουμπλούμ
Ναι λοιπόν αυτές οι πατούσες που γράφουν Γεωργία είναι του χοντρού, το παραδέχομαι....

Emmanouela
Νομίζω ότι θα λύσει πολλά προβλήματα το αρχι**μπολάκι. Πρέπει να υπάρχει ένα σε κάθε νοικοκυριό. χαχαχα

Vipera Lebetina
Σε έχασα, που είσαι εσύ; Καλή χρονιά με υγεία, θαρθω για επίσκεψη τώρα :)

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκωτσέζος τέλος και ξέχασα και τα καλτσούνια στο ψυγείο του και το δονούμενο δακτυλίδι στο συρτάρι του, πώς τα παίρνω τώρα; Alter ego D.

Lilith είπε...

"Εσύ τι λες, να μην θέλω να το σώσω;; Σώζε το αυτόματα εσύ, κι εγώ αν θέλω να το πετάξω, το πετάω και μόνη μου!!"

Χαχαχαχαχα!!!
Μην το ενθαρρύνεις ν' αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις να του λες "κάνε save" και να σου λέει "καλά... θα το κάνω αργότερα". :)))

Διάβασα 2-3 ποστ σου και είμαι, σχεδόν από την πρώτη λέξη, συνέχεια με ένα χαμόγελο σαν τον Joker στο Batman!
Χαίρομαι που (χάρη στη Daisy) σε γνωρίζω.

Καλό σου απόγευμα.