Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ωριμότης μηδέν

Σοβαρότατος ο Δεκέμβρης μου.
Στη δουλειά επικρατεί βαρεμάρα, έκανα φανταστικούς διαλόγους με την Ελένη:
-Θες να παραγγείλουμε? -Ναι, τι να πάρουμε, Goody's? -Όχι ρε συ καμιά φούστα, έχει 50% στο site που κοιτάζω. Και παραγγείλαμε φούστες.
Ανήμερα Χριστούγεννα πήγα με τους γονείς μου να δω τη ζωή του Πι και ο μπαμπάς μου φορούσε τα 3d γυαλιά και από κάτω είχε τη μουστάκα. Εκτός του γελοίου αυτού θεάματος, στη μέση της ταινίας άρχισε να φιλοσοφεί για το αν υπάρχουν μαύρα μάτια ή αν υπάρχουν μόνο καστανά σκούρα και τσακώθηκε με τη μάνα μου, διότι διαφωνούσαν. Δεν είναι για να τους πηγαίνεις σινεμά! Την άλλη φορά ήθελα να πάω πάλι με τον πατέρα μου να δούμε τον Μπάτμαν και η μάνα μου λύσαξε, "θέλω κι εγώ να'ρθω να δω το Πάκμαν", μα βρε καλή μου, βρε χρυσή μου αφού δεν σου αρέσουν εσένα αυτά τα έργα και είναι και μεγάλο, θα βαρεθείς,"όχι, θα έρθω, δεν θα βαρεθώ". Στη μισή ώρα έβγαλε έναν φακό από την τσάντα της και έλυνε sudoku.

Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι του Κωνσταντίνου ήμουν πολύ μετρημένη, αφού δεν φόρεσα ούτε τα κέρατα του τάρανδου. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι που πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο κι ενώ ήμουν αθώα, όλοι με θεωρούσαν ύποπτη, έτσι, χωρίς λόγο, επειδή κουνούσα τα πόδια μου και επειδή χαζογελούσα, δεν ξαναπαίζω τέτοιο παιχνίδι, άσε που τώρα βρήκα αυτό:
http://giosti.com/gr/paichnidia/santa-claus-sfentona-a-christmas-kanoni-g3181.html
και όλο το απόγευμα ρίχνω τον Άη Βασίλη με τον καταπέλτη και είναι πολύ καλύτερο. Όταν ξεπερνάω τα 300 μέτρα είναι και ένας τάρανδος και με κοιτάζει ξινισμένος.
Αύριο έχει πάλι βραδιά επιτραπέζιου στη Μαρία. Θα σας ενημερώσω.
Αλλά επειδή πέρα από τα παιχνίδια, έχουμε και το βιολί μας, χτες που βγήκαμε δεν κρατιόμασταν, τον χορέψαμε τον Παντελίδη μας - τα ίδια Παντελίδη μου τα ίδια Παντελή μου - και επίσης αυτό το καινούργιο της Ελένης Χατζίδου, "χειρότερη να είναι η κάθε σου η μέρα, χειρότερα να ζεις κάθε στιγμή μαζί της, χειρότερη ζωή από δω και πέρα", στίχοι μες στην αισιοδοξία για το καινούργιο έτος, δεν βάζω και το βίντεοκλιπ γιατί νομίζω ότι παραπάει, χρονιάρες μέρες (γιορτάρες μέρες που λέει και ο Θανάσης). Σας εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά και θα τα πούμε πάλι από του χρόνου. Πάω να παίξω καταπέλτη.




11 σχόλια:

Unknown είπε...

Το χειροτερο μου να δω ταινια μαζι με τη μανα μου,ειδικα αν πιστευει οτι την εχει δει ή οντως την εχει δει,της λεω στην περιπτωση που την εχει δει μην μου πει το τελος και πριν καλα καλα πω τη λεξη τελος το εχει πει!Στην πρωτη περιπτωση απλα με ζαλιζει γιατι εγινε εκεινο και γιατι το αλλο.
Καλη χρονια με υγεια και χαμογελα να εχεις και να περασεις ομορφα!

Unknown είπε...

Η νύχτα στο Παλέρμο είναι το αγαπημένο παιχνίδι της παρέας οταν καταφέρνουμε και μαζευόμαστε πολλά άτομα! Δεν υπάρχει περισσότεορ γέλιο απο αυτές τις στιγμές. Φέτος ήμουν πάντα ο κατάσκοπος. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό! αχαχαχαχα Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια! Καλή χρονιά να έχουμε και πάντα με υγεία και χαμόγελα!! Φιλάκια πολλα

ασωτος γιος είπε...

τη ζωη του Π θα παω να δω και εγω αυτες τις μέρες! παντελιδη οχι δε το χω, αν και γουσταρω αυθεντικο λαικο και παολα και καρρα! ευχομαι μια καλυτερη χρονια , να σαι καλα

Nasia είπε...

καλή παιχνιδιάρικη χρονιά!!!!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Καλά πως είδες ταράνδους εσύ ε; ε;
Εγώ κάποιες φορές που έπαιξα βγήκε ένα χέρι και με μούντζωσε!!χαχαχα
Τέλος πάντων, καλή χρονιά με υγεία
και αισιοδοξία Αστακούλα..

paliokoritso.... είπε...

Παιχνίδι να είναι και μέσα είμαι,χαχαχα.Όσο για ταινία σε θαυμάζω που μπορείς και παρακολουθείς με τους γονείς.Δεν θα το άντεχα,χαχαχα.
Καλή χρονιά σου εύχομαι και ότι ποθείς μέσα από την ψυχή μου :)

athina μπασιούκα είπε...

Είχα ξεχάσει πόσο μου αρέσει να σε διαβάζω! Χαχα! Καλή χρονιά!

Unknown είπε...

Να βάλουμε τους μπαμπάδες μας να κάνουν παρέα!

Zoe είπε...

Καλά! Δεν υπάρχεις!!! Σε έβαλα στα φιλικά ιστολόγια!! Εσένα κοπελιά, δε σε χάνω!!! χαχαχαχαα

astakoulis είπε...

Gatos se oistro
Ναι κυλάει στο αίμα τους η σποϊλεριά, είναι γεγονός, όλες ίδιες είναι...

Meli Kanella
Ενώ εγώ που συνέχεια ήμουν η αθώα και πάλι ύποπτη φαινόμουν..? Πολύ γέλιο, όντως

Άσωτος Γιος
Πάολαααα? Σιγανό ποταμάκι ήσουν κι εσύ :P

Nasia
Επίσης, καλή χρονιά και σε σένα :)

Καπετάνιος
Το χέρι σε φασκελώνει μόνο αν κατεβάσεις πολύ τον καταπέλτη και ακουμπήσει στον πάγο, έφαγα κι εγώ μερικά πριν γίνω εξπέρ. Καλή χρονιά και σε σας φίλτατε

Paliokoritso
Γιατί εγώ η κακομοίρα το άντεξα? Αλλά ένεκα Χριστουγέννων...

Athina Μπασιούκα
:) Καλή χρονιά και σε σένα καλό μου

Koueen
Πολύ ωραία ιδέα, μετά δεν θα έχουμε ανάγκη το σινεμά για θέαμα

Zoe
Καλώστην, καλά μου έκανες μου χρειαζόταν, χαχα

Fri είπε...

χαχα, έλιωσα με τους γονείς στο σινεμά!

Καλή χρονιά κούκλα, να είσαι πάντα χαμογελαστή!!!