Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

7 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα

1. Στην προηγούμενη δουλειά μου, για να αποφύγω τον εξηντάχρονο-πέφτουλα εργοδότη μου, φόρεσα μια βέρα και για δύο χρόνια προσποιούμουν ότι είμαι αρραβωνιασμένη με κάποιον "Νίκο Παγκράτη" που δεν υπάρχει. Κάθε φορά που ο παππούς μας έκανε πρόταση να πάμε για φαγητό για να τον γνωρίσει, του έλεγα ότι ο Νίκος είναι βαρύ πεπόνι και δεν ψήνεται για τέτοια. Παίζουμε κανά προ στο σπίτι τα βράδια. Μα τι παιδί είναι τελοσπάντων αυτό;! Ένας 24χρονος τότε Κερκυραίος, ψηλός και μελαχροινός, φοιτητής στο τμήμα μουσικών σπουδών. Είχε μια μικρότερη αδερφή, ο μπαμπάς του ήταν σεφ σε ένα εστιατόριο και η μαμά του δεν δούλευε. Έμεναν ευτυχισμένοι στον δεύτερο όροφο μιας βενετσιάνικης πολυκατοικίας στο Καμπιέλο. Είχε πάει ήδη φαντάρος. Την πρώτη φορά που ρωτήθηκα. Γιατί την δεύτερη το ξέχασα και του έδωσα αναβολή. Ζήσαμε δύο χρόνια ευτυχισμένα... αλλά όταν έφυγα από τη δουλειά αναγκάστηκα να του δώσω πόδι.


2. Γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα στη Ιταλία. Είχε μυωπία 9 και 9.30 αντίστοιχα.

3.Ένα καλοκαίρι με την Πένυ πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάποιον πρώην της που μας φαινόταν ύποπτος. Έμενε σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στο ισόγειο, και πήγαμε κατά τις 2 τη νύχτα όπου δεν υπήρχε ψυχή. Μπήκαμε στο Μίκρα, σβήσαμε τα φώτα για μεγαλύτερη διακριτικότητα, και περάσαμε σιγά σιγά από τον πεζόδρομο έξω από το σπίτι του. Την ώρα που είχαμε προσηλωθεί στο έργο μας και κοιτούσαμε προς τη βεράντα του, μας μπαγλάρωσε η αστυνομία με τις σειρήνες στο τέρμα, ακριβώς έξω από την πόρτα του. Η ρόμπα σε όλο της το μεγαλείο.

4.Όταν σπούδαζα στην Κέρκυρα, δούλεψα λίγο καιρό σερβιτόρα σε ένα μπαράκι. Έπιασα δουλειά εκεί μαζί με τη Δανάη. Για πλάκα, είπαμε στον dj ότι είμαστε αδερφές. Από τότε, σε όποιον μας σύστηνε στο μαγαζί δεν είχαμε ονόματα: Ήμασταν "η αδερφή της". Από δω η Γεωργία και η αδερφή της. Από δω η Δανάη και η αδερφή της. Όπως ξέρετε είναι μικρή η κοινωνία στα νησιά. Μέσα σε λίγους μήνες όλη η Κέρκυρα ήξερε ότι είμαστε αδερφές και δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε. Με στοιχειώνει ακόμα η αδερφή μου. Κάθε φορά που πηγαίνω για διακοπές και βλέπω κανέναν γνωστό, πάντα θα ρωτήσει πώς έχει η υγεία της αδερφής μου και θα πρέπει να της μεταφέρω τα χαιρετίσματα.

5.Έχω μια κούτα Νουνού με παιχνιδάκια από τα αυγά Κίντερ.

6.Όταν ήμουνα 5 χρονών έπαιξα στο πιάνο και τραγούδησα τα βατραχάκια στη βροχή σε μια συναυλία του Ωδείου, με το καλό μου φόρεμα και έναν φιόγκο στο κεφάλι.

7.Το 2004 ήμουνα για εξάμηνο στη Γαλλία και σε ένα παρτάκι που κάναμε στο σπίτι βάλαμε το τραγούδι του Euro 2004 που ήταν τότε στα φόρτε, και βάλαμε τους Γάλλους καλεσμένους να χορέψουν και να κουνηθούν μαζί μας. Στο σημείο που ο εκφωνητής παραληρεί και φωνάζει "σκίζουν τους Γάλλους σας σαρδέλες" έπρεπε να χτυπάμε όλοι μαζί παλαμάκια και να κάνουμε έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό μας.





11 σχόλια:

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Τι αυτά ήταν;;
ΧΜμμ!Ήθελα κι άλλα...τες πα
Αλήθεια το παλληκάρι με τους 9 και 9.30 αντίστοιχα ,μήπως έβραζε και μακαρόνια και είχαν θολώσει και τα γυαλιά του;;
Καλά χούμορ έκανα ναι;;;χαχαχαχα
Την αγάπη μας

(Σταματήστε να τους Ψηφίζετε..."Φτύστε" τους!!!)

Ανώνυμος είπε...

Περίεργα μυστικά..

Δε θα τα ελεγε μυστικα...αλλά κουλαμάρες!!!

:)))

φιλι

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

χαχαχα, εγώ μ αυτά και μ αυτά κατάλαβα ότι είμαστε μεγάλο σοϊ τελικά αδερφή μου!! :P
Κι αυτός ο αχαϊρευτος βρε, 2 χρόνια στο περίμενε σε είχε? τσκ τσκ!

ΗΩΣ είπε...

Εγώ ψόφησα στο γέλιο με την παρακολούθηση του γκόμενου... Καλά, να με δω με κολλητή να παρακολουθούμε σπίτι γκόμενου (που το έχουμε κάνει) και να μας την πέφτουν και οι μπάτσοι από πάνω (που δεν μας έτυχε Δόξα τω Θεώ) και να εξηγούμε ότι έ΄στειλε ύποπτο sms... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Emmanouela είπε...

Είσαι ΘΕΑ!!!! Κι έχεις κάνει πολυτάραχη ζωή!!! Σε πάω!!!

DaisyCrazy είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxa
στο 3 λειτούργησε μια χαρά ο νόμος του Μέρφυ.. ή μπορεί κάποιος γείτονας να σας είδε και σας κάρφωσε! πάλι καλά που δεν έπεσε και κανένα άλλο αμάξι πάνω σας! απρόσεκτες κορασίδες :)))))

δε μας είπες όμως αυτός είδε το όλο σκηνικό;

astakoulis είπε...

Καπετάνιος
Χτύπα κι άλλο.. θα τ'αντέξω, τι να κάνω αφού ξέρεις ο έρωτας είναι τυφλός -πιο τυφλός από τον 9+9.50!!
Φιλάκια και σε σας

Coula
Όχι, πες μου δλδ, περίμενες από μένα σοβαρά μυστικά;;;; χαχαχα

Μπουρδουμπλούμ
Αυτός ο περιπτωσάρας αξίζει ειδική αναφορά, πρέπει να κάνω ξεχωριστό ποστ με πικραμένες ιστορίες. Μου έχει γράψει και ποιήμα. Όχι, τι νόμιζες;;!!

ΗΩΣ
Γελάς, αλλά τι να κάνουμε, του το είπαμε, αφού έπρεπε να απολογηθούμε. Είπαμε στην αρχή ότι δοκιμάζουμε τα φώτα, αλλά δεν.... Ήταν δαιμόνιος ο μπάτσος. Έπρεπε να ακούσει την ιστορία του ύποπτου sms. Και την άκουσε! χαχαχαχαχα

Emmanouela
Κι εγώ σας πάω !!(θεός χωρέστον-Χριστόδουλος). Φιλάκια μικρό μου

DaisyCrazy
Δεν χρειαζόταν καν να ρωτήσεις, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μας είδε αφολυ ήμασταν έξω από την πόρτα του. Αλλά δεν βάλαμε μυαλό. Μετά παρακολουθήσαμε και τον δικό μου, με παρόμοια κατάληξη, αλλά τουλάχιστον χωρίς αστυνομία. Μετά αποφασίσαμε ότι μάλλον δεν κάνουμε για ντετέκτιβ... :)))

Marouli είπε...

Μια χαρα σε βρισκω και εσενα! Να κανονισουμε ενα group therapy μπας και μας κανουν καμια εκπτωση χαχαχα!!

Μαρουλοφιλακια!

Clem Lumen είπε...

Μονο να δω πώς εξηγησατε τι κανατε εξω απο το σπιτι του παλικαριου, ή καλυτερα, να εβλεπα τις φατσουλες σας οταν ακουσατε τις σειρηνες!
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα



:P:P:P


Σε φιλω!!***

dsquared είπε...

Χα χα, σε αντιστοιχη φαση με εσενα, εσκαγα μυτη με βερα & μονοπετρο, ελεγα οτι ημουν παντρεμενη με τον πιλότο Αγγελο Μεσολογγίτη (για να δικαιολογω την συχνη απουσια του). Ειχα ριξει πολυ γελιο με τις αντιδράσεις τον γυρω μου!

din

astakoulis είπε...

Marouli
Ναι είμαι μέσα, Με λένε Αστακούλη και είμαι καλά!!!

Free Spirit
Τι να κάναμε, ήταν η κακιά η ώρα. Και επειδή έχουμε θράσος το ξανακάναμε και σε έναν άλλο πέρυσι. Εχουμε φτιάξει κιτ, με περούκες, εφημερίδα και καπαρντίνα για τις δύσκολες στιγμές.

Dsquared
Χαχαχαχα, έλα ρε συ και είχα αρχίσει να πιστελυω ότι έχω πρόβλημα. Καλό και το Μεσολογγίτης, μου βγάζει έτσι μια αριστοκρατία...