Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πώς θα ήταν το blog μου πριν 15 χρόνια

Θα είχε τίτλο "Το κορίτσι με την φάτσα μπανάνα" από την Έβγα. Μπορεί και γρανίτα Τούρμπο.

Για φόντο μάλλον έναν ευχούλη με φούξια μαλλί. Ή την Λόρα από το μικρό σπίτι στο Λιβάδι. Δεν ξέρω, εδώ προβληματίζομαι σοβαρά. Όποιο ταίριαζε καλύτερα με τη γραμματοσειρά.
Θα είχε πολλές φωτογραφίες του Nick Carter, πριν φάει όλο το συγκρότημα και γίνει άλλος τόσος.
Θα έκανα αναρτήσεις με σημαντικές οικογενειακές πληροφορίες, όπως ας πούμε ότι πήγαμε στο σουπερμάρκετ, στη χασαποταβέρνα με τους θείους, στα Goody's, στο πάρτι του συμμαθητή, όπου παίξαμε μπουκάλα στα κρυφά, με κλειστή την πόρτα, χορέψαμε και μπλουζ στα σκοτάδια. Ότι ο αδερφός μου με έκλεψε όταν παίζαμε Hotel, ότι κέρδισα 50 δραχμές στο ξυστό, ότι βρήκα μια σπάνια τηλεκάρτα για τη συλλογή μου. Ξέρεις τώρα, πράγματα που αλλάζουν τη ζωή σου 180 μοίρες και αφορούν άμεσα όλο σου τον κοινωνικό περίγυρο βρε αδερφέ!

Όταν ερωτευόμουνα, εννοείται ότι θα το μάθαιναν όλοι οι φίλοι μου στο blog (και όλο το τμήμα) και θα μου έδιναν σοφές συμβουλές για το πως θα τον προσεγγίσω και πώς θα ζητήσω το τηλέφωνο του σπιτιού του. Παρεμπιπτόντως, φοβερή εξέλιξη το sms. Μες στην καψούρα θα πόσταρα και κανα ερωτοστιχάκι από Κωνσταντίνα ή από Αλέξια για να γουστάρουμε. Μπορεί και τίποτα πιο extreme. Καμια Madonna ίσως, all time classic. Και σε όποιον δεν αρέσουν οι μουσικές μου επιλογές, να κάτσει να γράψει δική του ανάρτηση. Για να σας δω...

Σ'ευχαριστώ για το παιχνιδάκι DaisyCrazy, μου θύμισες παλιές εποχές :)

14 σχόλια:

Black Bill είπε...

Πολύ πολύ έξυπνο!!!!!!!!!!!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

χόλυ μόλυ!Εγώ έτρωγα και την πατούσα της ΕΒΓΑ, αν και ήταν φράουλα και δεν μ άρεσε τόσο. Ρε γμτ δεν θυμάμαι τί έκανα πριν 15 χρόνια, είναι σοβαρό γιατρέ μου???

DaisyCrazy είπε...

astakouli μου πολύ χαίρομαι που έπαιξες με το μοναδικο σου τρόπο.
μου θύμισες το μικρό σπίτι στο λιβάδι. θα το ανάφερα στο μπλογκ μου κι εγώ μάλλον αλλά ίσως και όχι γιατί δεν το θυμήθηκα :)
καλημέρα!

Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

Πάχυνε ο Nick Carter;;;!!! Με έπιασε θλίψη τώρα..Μετά τον γάμο του μεσαίου από τους Hanson και την αποκάλυψη ότι ο Ricky Martin είναι γκέυ δεν μου έχει μείνει πια τίποτα να πιστεύω.
Μια χαρά τότε με τα σταθερά, μειωνόταν σημαντικά τα περιστατικά ξεφτίλας.

Emmanouela είπε...

axaxaxaxaxa! Ξέχασες τον Bryan Adams και το Beverly Hills!!!
Σκέψου πώς θα ήταν τα fashion blogs που φωτογραφίζονται τώρα τα κορίτσια με τα καινούργια τους παπούτσια!! Σκέψου τη μόδα του '90!! Παναγία μου!!!

astakoulis είπε...

Black Bill
Άσε εσύ..Ακόμα θυμάμαι τις απορίες γυναικών. Με στιγμάτισαν. Πήγαινε να δεις αν έρχομαι!! :P

Μπουρδουμπλούμ
Κι εγώ την έτρωγα τη φραουλοπατούσα. Και το καραμπόλα. Κι εκείνο εκεί το Ρόκετ πώς το λέγανε. Μα πώς δεν θυμάσαι! Πες μου ότι έχεις ξεχάσει και τη Σούπερ Κατερίνα τώρα!!!

DaisyCrazy
Ε πώς να ξεχάσω το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μέχρι και την ώρα του σεισμού έβλεπαν όλοι Baywatch κι εγώ την οικογένεια Ingalls. χαχαχα

Πασχαλίτσα Τιμωρός
Καλά έχει φάει τον Brian ολόκληρο. Και τώρα που τους θυμήθηκες τους Hanson, κάτσε να βάλω λίγο Aqua να γουστάρω.

Emmanouela
Άσε δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό, χαχαχαχα. Τα καινούργια μου παπούτσια θα ήταν τα Nike με αυτό το μεγάλο διακριτικό AIR στην άκρη. Θηλυκότατα.

Fri είπε...

χαχα
Όμορφο το ταξίδι σε εκείνη την εποχή...
Και είμαι σίγουρη πως θα έβαζες και τίποτα φωσφοριζέ για χρώμα, και καμιά φωτογραφία με κολλάν και βάτα από την Αλέξια. Τι εποχή Θεέ μου!

Γαρίδα είπε...

aaaaaaaa!! agapwwww!!!!
ti akouw edw?? mikro spiti sto livadi, hanson, aqua... pwwwwwwpwwwww!!! maresei!! na mi sou pw oti tha ftiaksw blog xameno sto xrono!!!

astakoulis είπε...

Fri
Φούξια ή κίτρινο φωσφοριζέ. Με βάτα σούπερμαν. Πάνω απ' όλα διακριτικότητα.
:P

Γαρίδα
Ξαδερφάκι που έχεις χαθεί εσύ;; Ξέχασες τις αγαπημένες Spice Girls..

Ανώνυμος είπε...

τι μου θυμίζεις τώρα... πάρτυ! αυθεντικά, της εφηβείας μας..

υγ απίθανος ο γατής. μου θυμίζει τη δικιά μου μικρούλα. εύγε.

astakoulis είπε...

Lali
κλαψ κλαψ, ωραίες εποχές..
ΥΓ.νιάουυυυυ

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"Θα είχε πολλές φωτογραφίες του Nick Carter, πριν φάει όλο το συγκρότημα και γίνει άλλος τόσος."

Χαχαχαχα! Ξέχασες την ανάρτηση για το τελευταίο εξώφυλλο της Σούπερ Κατερίνας και το πόσο γαμάτο ήταν το δώρο του τελευταίου του τεύχους (φλούο κρεμαστή πιπίλα Jordie!) :p

Lilith είπε...

Είπες για τη συλλογή με τις τηλεκάρτες και θυμήθηκα τις δικές μου συλλογές χαρτοπετσέτας και χαρτιού (και ασορτί φακέλων) αλληλογραφίας.
Τις χαρτοπετσέτες τις έχω ακόμη. :)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μπορεί να έγραφες και για το πώς κατάφερε ο Σημίτης να γίνει Πρόεσδρος του ΠΑΣΟΚ αντί του Άκη...
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις μπανάνες...