Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κόκκινο βρακί. Εγγύηση.

Το ξέρω ότι θα γίνω γραφική, αλλά δεν έχω ακούσει ούτε έναν που να κατάλαβε Χριστούγεννα στην Αθήνα. Πάλι καλά που είδα και λίγο στόλισμα στο Βερολίνο, γιατί εδώ καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες, αλλά μία το δέντρο που δεν υπάρχει και μία το θερμόμετρο στους 25. Άσε που δουλεύαμε και ανήμερα. Ούτε να φάμε δεν μας άφησαν. Μα είναι δυνατόν να ξυπνάς 25 Δεκέμβρη πρωί πρωί με τη δροσούλα και να οργανώνεις τις διακοπές σου για τον Αύγουστο; Οκ, το είπαμε, είχε ζέστη τον Δεκέμβρη, αλλά είναι χειμώνας γαμώτο! Άσε τον υπάλληλο να φάει τη μπουκιά του πάνω από το ρημάδι ακουστικό. Μην τον αναγκάζεις να σου λέει τις τιμές μπουκωμένος μπιφτέκι και αγγουροντομάτα.

Και τώρα που είπα για φαΐ, παραμονή το βράδυ έφαγα στο σπίτι της Νάντιας. Παίξαμε και τρίβιαλ. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τίποτα δεν ήξερα. Και αυτός ο Αμπέμπε Μπικίλα που ψέλλιζε η Νάντια πού τραγουδάει, στο Οριένταλ club στο Μπουρνάζι;

Ήρθε και η Δανάη από τη Μάλαγα για μερικές μέρες. Βγήκαμε για ποτό και από τη χαρά της που επαναπατρίστηκε προσωρινώς, φωτογράφιζε τα πάντα. Τα ποτά, το ξηροκάρπι, το καλαμάκι. Τούριστ. Κρίμα που θα λείπει την Πρωτοχρονιά, γιατί κι εγώ θα έχω ρεπό. Μάλλον θα αλλάξω χρόνο με τους γονείς μου και μετά θα βγω. Δεν ξέρω τι θα φορέσω, αλλά η Δανάη λέει ότι στην αλλαγή του χρόνου στην Ισπανία φοράνε κόκκινο βρακί για να έχουν καλή τύχη όλη τη χρονιά. Λέω να βάλω ένα που μου είχε φέρει δώρο η Μανουέλα. Μην φανταστείς τίποτα σεξουλιάρικο κόκκινο με δαντέλες. Μια βράκα είναι. Αλλά το κλου του εν λόγω βρακιού είναι άλλο. Έχει από πίσω στάμπα με έναν τάρανδο που η μύτη του είναι φουσκωτό μπαλάκι από αφρολέξ. Διακριτικότατο. Όταν κάθεσαι σου καρφώνεται στο κωλομέρι. Όταν είσαι όρθια και φοράς κολλητό παντελόνι είναι μια σιχαμένη κρεατοελιά που δεν κρύβεται με τίποτα. Θα ταιριάζει όμως και με τις κόκκινες γόβες. Ναι, ναι έκλεισε, αυτό θα βάλω.

Βάλαμε και τον πρώτο στόχο της χρονιάς.
Shock tower στο Αllou. Τυχερέ Κωνσταντίνε!!

Καλή χρονιά σε όλους.

7 σχόλια:

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

ααα το σοκ τάουερ είναι ψωμοτύρι,εγώ άφησα τα μισά μου χρόνια στο 5G.......Kαλά που μας ενημέρωσες για το βρακί - έσπαγα το κεφάλι μου να βρω γιατί μου πηγαίναν σκατά οι χρονιές!
Άντε αδερφουλα, καλη χρονιά να 'χουμε! Ποουκ.

[το τρίβιαλ φαμιλι εντίσιον παλεύεται!]

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Καλή χρονιά να περάσεις γαμώ κι αντί για κόκκινο βρακί μην φορέσεις καθόλου (...βρακί!).

Χρόνια κα(υ)λά!

Marouli είπε...

Δεν εχω ουτε ενα κοκκινο βρακι! Πρεπει να παω να παρω να βαλω, ζηλεψα!

Καλα να μας μπει ο χρονος!!

Μαρουλοφιλακια!

Emmanouela είπε...

Kαλά, καταρχήν να θαυμάσω τις αλλαγές εδώ στο φόντο σου που είναι πράγματι καταπληκτικές! Μόνο πες σ αυτη τη διαβολεμένη γάτα να μην κοιτάει έτσι γιατί σκιάζομαι!!
Κι έπειτα, ειναι δυνατόν να μην ήξερες για την παράδοση με το κόκκινο βρακί?? Εμείς με τις φίλες μου φοράμε κάθε χρόνο και μάλιστα τα Χριστούγεννα κάνουμε δώρο η μία στην άλλη από ένα τέτοιο για να φοράμε και καινούργιο, όχι το περσινό!
Κοίτα να δεις, δεν ξέρω πόσο γούρι φέρνει, αλλά έχει την πλάκα του! Φυσικά, αυτό το ξέρουν και πολλοί άντρες και όλο το βράδυ κοιτάνε τις γυναίκες κάτω από τη μέση, μπας και διακρίνουν καμιά κόκκινη δαντελίτσα και πλάσουν εικόνες με τη φαντασία! Ε, μερικοί τυχεροί της βραδιάς κάνουν πραγματικότητα ό,τι φαντασιώνονται!
Καλά, ας μην συνεχίσω το άρλεκιν γιατί είμαι και στο γραφείο και δεν κάνει να σκανδαλιστώ άλλο!

Εύχομαι να περάσεις τέλεια στο ρεβεγιόν σου, να σε βρει ο χρόνος με ανθρώπους που αγαπάς και με υγεία! Και όλα τ΄άλλα θα'ρθουν!!!

Φιλιά πολλά!!!

astakoulis είπε...

Μπουρδουμπλούμ
Poke poke. Την έχουμε στην οικογένεια την αδρεναλίνη. Βάλε το κόκκινο βρακί σου και καλή χρονιά. Ματς :*

Μάγισσα Κίρκη
Εγώ νομίζω ότι πιο σέξυ είναι ο τάρανδος με τη μυτόγκα από το γυμνό. Θα τον βάλω, δεν ακούω τίποτα!!

Μαρούλι
Εννοείται, τρέχα τώρα που προλαβαίνεις, αλλιώς θα είναι γκαντέμικη η χρονιά σου, είναι αλήθεια σου λέω!!!

Emmanouela
Ώστε ήταν γνωστό παγκοσμίως κι εγώ ζούσα στην άγνοια; Ελπίζω κανένας άντρας να μην σκύψει να δει το δικό μου με τον Ρούντολφ, θα χάσει πάσα ιδέα. Να περάσεις κι εσύ τέλεια, φιλάκια πολλάααα

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και αγαπη και χωρις πολλα πολλα βρακια!!

χαχα

φιλια

astakoulis είπε...

Καλή χρονιά με πολλές κουλοιστορίες Κουλίτσα, φιλάκια