Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Χτες το πρωί κατεβήκαμε βόλτα στο Σύνταγμα, να ψωνίσουμε δώρα για τα Χριστούγεννα. Φόρεσα και τη στέκα του ταράνδου, γιατί αν δεν πας βόλτα στην Ερμού τάρανδος, δεν νιώθεις Χριστούγεννα. Μόλις βγήκα από το μετρό και πάτησα τον πόδα μου στην πλατεία, άρχισα να ψάχνω δεξιά αριστερά.
Μλκ που είναι το δέντρο;;;; οέο;;;  Το περικόψαμε κι αυτό;;
Πάνω στην απόγνωσή μου με πήραν και από τη δουλειά. Γίνεται της πόπης στις πτήσεις του Λονδίνου και να πάω για βοήθεια. Πάει η βόλτα, πάνε και τα δώρα! Ίσα που πρόλαβα να μπω στο Public, να αρπάξω ένα επιτραπέζιο για τον Μανώλη. Γιατί αν δεν προσφέρεις επιτραπέζιο σε 34χρονο, ούτε τότε νιώθεις Χριστούγεννα.
Θα ανταλλάξουμε δώρα και στη δουλειά μεθαύριο. Μέσα σε όοοολα τα χαρτάκια που είχαμε στην κάλτσα πήγα και έτυχα τον Κωνσταντίνο. Βέβαια δεν το ξέρει, θα είναι surprise! Του πήρα το Up in the air, με τον George Clooney. Γιατί αν η ταινία δεν έχει αεροπλάνο, δεν φχαριστιέσαι Χριστούγεννα, δεν φχαριστιέσαι και ταινία. Του το άφησα κάτω από το δέντρο, μαζί με μια κάρτα που λέει τους επόμενους στόχους μας. Για να μην τον ξαναπιάσω απροετοίμαστο.
Και να σας πω και κάτι, για μένα δεν θα ψωνίσω. Εξάλλου ήδη έγραψα γράμμα στους 3 μάγους, στην έκθεση που μας έβαλε στα Ισπανικά, και εκεί ζήτησα ό,τι ήθελα. Γιατί αν δεν σου στείλει ροζ παγοπέδιλο ο Βαλτάζαρ, δεν φχαριστιέσαι Χριστούγεννα, δεν φχαριστιέσαι και την τούμπα. Ζήτησα και για τους φίλους μου, δεν θέλω να μείνει κανένας παραπονεμένος από δώρο φέτος! Θέλω να μπουχτίσουμε όλοι δώρα και φαΐ. Αν και για το φαΐ είμαι σίγουρη.. θα μπουκώσουμε γαλοπούλα και θα καταπίνουμε τα μελομακάρονα αμάσητα, σαν του πύθωνες. Κι αφού έχουμε φάει όλο το τραπέζι των Χριστουγέννων και η χοληστερίνη αρχίσει να ξεχειλίζει από τα αυτιά, θα ορκιστούμε ότι το βράδυ έχει μόνο ένα γιαουρτάκι. Και τελικά, θα ανοίξουμε το ψυγείο και θα φάμε ό,τι έμεινε από το μεσημέρι. Μην το αρνηθεί κανείς, σας ξέρω τι είστε! Ε μα ξεκινάς δίαιτα από Δευτέρα αγάπη μου, πρέπει να νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων λέμε! Καταλάβαινε!

10 σχόλια:

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Tέρμα χριστουγεννιάτικη σε βρίσκω,εύγε! Κι εγώ σήμερα που πήγα Σύνταγμα (μετά απο μόλις 2 ώρες μεσα στο λεωφορείο) ένα σοκ το έπαθα απ την απουσία δέντρου (και στολισμού γενικά) αλλα έχω το μολ να με παρηγορεί!
Έχει και παγοδρόμιο στην κοτζιά (για το ροζ παγοπέδιλο δλδ :P )

ασωτος γιος είπε...

δε θα χει χριστουγεννιατικο δεντρο φετος λογω κρισης
χεστηκε ο κακλαμανης αφου δε βγηκε
για να καταλαβεις ποσο ηταν η αθηναα πολη της ζωης του.

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο γύρισα απο Σύνταγμα Ερμού και κοτσαρισμένο καμαρωτό καμαρωτό ήταν ένα δέντρο με γαλάζια φωτάκια στην πλατεία (μπλιαχ, καθόλου δε μου άρεσε)...

DaisyCrazy είπε...

χαχα αστακούλη Χριστούγεννα είναι να πέσεις ξερός απ'το πολύ φαί;!
όχι διαφωνώ τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα... για να φας μέχρι σκασμού :)))))))))
Καλά Χριστούγεννα!!

astakoulis είπε...

Μπουρδουμπλούμ
Εννοείται ότι θα πάω στο παγοδρόμιο να εγκαινιάσω τα ροζ παγοπέδιλα, λες να μου την κάνουν οι μάγοι και να μου στείλουν μόνο το ένα λόγω περικοπών; Να πρέπει να τσουλάω κουτσή;; :P

Άσωτος Γιος
Έστω ένα μικρούλι βρε αδερφέ, κάτι! Ούτε ζαχαρόσπιτο ούτε καρουζέλ ούτε τίποτα. Ε μας πως θα χαρούμε κι εμείς τα παιδιά;;

Lilium
Καλέ που είναι αυτό το κιτσαριό και εγώ δεν το είδα;;;;

DaisyCrazy
Μόνος σου ή με φίλους, το φαϊ δεν θα το γλιτώσεις!! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα :)

Fri είπε...

Τι τα θες τα ψώνια, δε βλέπεις τα χάλια μας; Καλύτερα στη δουλειά για να μην έχει χρόνο να σκέφτεται κανείς. Ή στο τραπέζι, το φαγητό εκτός από τη χοληστερίνη ανεβάζει και τη διάθεση (τα κιλά είναι άλλο κεφάλαιο πονεμένο) ;)
Καλέ γιορτές κούκλα!

stinky raccoon είπε...

Το ποστ σου είναι το πρώτο πράγμα που με έβαλε σε Χριστουγενιάτικο mood... Μ'αρέσει και το γατί!

astakoulis είπε...

Fri
Πήγα χτες τελικά, τα κατάφερα! Έκλεισα και το κινητό για να μην με ενοχλήσει κανείς :) Θέλω να ακούσω νέες γερμανικές εμεπιρίες, τώρα που τα έχω κι εγώ πρόσφατα.. Περιμένω!

Stinky Raccoon
Ναι ναι σε είδα, Γ*** την ΠΟΥΤ*** ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ, χαχαχαχαχαχαα

Clem Lumen είπε...

Χαχαχα
τη λατρεψα την αναρτηση
:D
Παντα ετσι να τη βλεπεις τη ζωη, με χιουμορ κ αισιοδοξια!
Ακουγομαι λιγο σα θειτσα.
Ναι.
Τελοσπαντων το νοημα το'πιασες
:P

Χαμόγελα!!!

astakoulis είπε...

Free Spirit
Όχι βρε τι θείτσα, αφού είσαι το μικρούλι μας :)
Χρόνια πολλά και χαμόγελα πολλά και σε σένα, μάκια