Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δύο και σήμερα..

Πολύ καθισιό αυτές τις μέρες. Είχα χρωστούμενη άδεια και την πήρα με το ζόρι, έχω λιώσει στο Petville, στο Yoville και σε όλα τα εις -βιλ. Εννοείται ότι από 15-20 Νοέμβρη έβαλα και τη φωτογραφία του αγαπημένου παιδικού ήρωα Μελένιου, θεέ μου δεν μπορώ να αντέκθω τόθη ομορφιά.
 
Πήγαμε και λίγο Κολωνάκι χτες βράδυ, ξέρεις, για ψώνια. Αλλά ρε συ πολύ ψώνια, τι να ψωνίσουμε; Πάλι στο δικαστήριο club θα καταλήξουμε μου φαίνεται, εκεί τουλάχιστον κουνιόμαστε και τραγουδάμε και κανάν Βασιλείου άμα λάχει. Μπες μες στο καμπριολέ, πάμε για κανάν καφέ, μπες μπες μπες μπες μπες (εφέ repeat για να γουστάρεις, λέγε γουστάρεις;). Κάναμε και πάρτι έκπληξη στο σπίτι της Έρης την Κυριακή. Δεν ξέρω γιατί το κάναμε ακριβώς. Εγώ ήμουνα σίγουρη ότι το πάρτι γινότανε για τα γενέθλια του Σπύρου, αλλά όταν σβήσαμε τα φώτα, αρχίσαν όλοι να αγκαλιάζουν τη Ζωή. Μάλλον το κάναμε επειδή η Ζωή φεύγει για Κρήτη. Εγώ όμως που ζω σε παράλληλο σύμπαν είπα στον Σπύρο να τα εκατοστήσει κι ας γιορτάζει σε μια βδομάδα. 

Ε κανάν καφέ, καμιά βόλτα, πήγαμε και σινεμά Δευτέρα βράδυ να δούμε το Social Network, μόνοι μας ήμασταν στην αίθουσα. Καλά, ήταν και μια γιαγιά, ή μπορεί και παππούς, ήταν απροσδιορίστου φύλου, είχε και σκοτάδι. Πριν ξεκινήσει θυνήθηκα να πάρω τον καθηγητή Ισπανικών που είχα βρει στη Χρυσή Ευκαιρία. Το σήκωσε ο ανθρωπάκος και τον πήρα μονότερμα. Ενδιάμεσα σ' αυτόν τον λογοχείμαρρο (με δύο ρου ή με δύο μι;) ακουγόταν ένα ξεψυχισμένο ναι ανά 10 δευτερόλεπτα περίπου. Αρχικά τον πέρασα για βλαμμένο. Μετά σκεφτόμουνα ότι μπορεί ο κακομοίρης την ώρα που πήρα να έτρωγε, να έχεζε, να έβλεπε τη Σπιναλόγκα και να τον ξύνανε οι πληγές του βρε αδερφέ. Πάντως ας πούμε ότι συνεννοηθήκαμε.

Η ταινία συμπαθητική ήταν, ο Mark Zuckerberg ήταν λίγο άσχημος, αλλά και ο πραγματικός δεν είναι και κουκλί ζωγραφιστό. Τέλοσπάντων, σχολιάσαμε μετά την ταινία τρώγοντας cheeseburger. Μάλιστα την ώρα που ήμουνα στο ταμείο και περίμενα την coca cola και το αργκουντάκι, ένα παιδί που ήταν δίπλα μου μου έτρωγε τις πατάτες από το δίσκο με τις χερούκλες. Του λέω "συγνώμη κιόλας, αλλά μπορείς να μην μου τρως τις πατάτες;;;" Κι αυτός γύρισε έντρομος στον φίλο του και του λέει "Μαλάκα, ποιός είναι ο δικός σου δίσκος;;;" Οι πατάτες λοιπόν ήταν λειψές και σιχαμένες και το αργκουντάκι τάρανδος με μπλουζάκι Ρουβά. Πολύ μπροστά!

Τον Ισπανό σήμερα στο μάθημα τον αποτρελλάναμε. Τον κεράσαμε εκεί κι έναν καφέ ξεροσφύρι, και μάλιστα γαλλικό, γιατί η Μαρία -άκουσον άκουσον- δεν είχε καπουτσινιέρα. Ούτε νερό δεν του βάλαμε, κάθε λίγο που κοράκιαζε σηκωνότανε κι έβαζε μόνος του. Ήπια κι εγώ τον εκατοστό καφέ της εβδομάδας. Θα πάθουν τα νέυρα μου ως το Σάββατο που θα γυρίσω στη δουλίτσα. Από 20-25 Νοέμβρη βάζουμε τη φωτογραφία της δουλειάς μας στο προφίλ μας. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μετράμε τις μέρες αντίστροφα εμείς οι ανώμαλοι. Astakoulis likes this.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεθαινω για τη στιγμη που ο ασχετος σου τρωει τις πατατες και του κανεις παρατηρηση!

χαχαχα

τρελοκαμπερω φιλια πολλά

και μη πινεις πολλους καφεδες γιατι βαρανε στα νευρα
γαμω τις καπουτθινιερες μου

Τι σκατα παθατε ολοι με τα Ιθπανικα! Θιγά τη γλώθα!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Νόμιζω ότι ζούμε σε τραγικά παράλληλα σύμπαντα!!Παίζω ότι εις -βιλ υπάρχει,είδα σήμερα σοσιαλ νετγουορκ, τη δευτέρα πήγα γκούντις και πήρα αργκουντάκι (τάρανδο ΟΦ ΚΟΡΣ) αλλά δεν μου κλεψε κανείς τις πατάτες μπουχουχουχου (ας τόλμαγε!!)

DaisyCrazy είπε...

αντε μωρέ αστακούλη που μου κλαίγεσαι γιατί έχεις άδεια :Ρ
σα δε ντρέπεσαι λέω γω!

όσο για τη Μαρία που δεν έχει καπουτσινιέρα είναι απαράδεκτη να της πεις! άκους εκεί! εγώ είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της. αρκετά τα έπρηξα στον καλό μου. χθες βράδυ σαν κοιτούσαμε διαφημίσεις έρχεται μια για μηχανή καφέ και γυρίζει, με κοιτάει και μου λέει "καπουτσινιέρα" και σκάω σε κάτι γέλια δε μπουρούσα να σταματήσω ρε συ! τον έχω τρελλάνει σου λέω.

άρχισες κι εσύ ισπανικά ε; κι εγώ το ίδιο και κάθε βδομάδα στο μάθημα το καταδιασκεδάζω. τα λατρεύω τα ισπανικά!

muchos besos querida!

υγ. αυτό το ξεσήκωσα απ'τις σαπουνόπερες όχι απ'το μάθημα :)))

Ανώνυμος είπε...

Kαλά... το πόσο απόλαυσα τις περιγραφές σου δε λέγεται...
Πολύ χαίρομαι που σε βρήκα, καλημέρα!!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"...να έβλεπε τη Σπιναλόγκα και να τον ξύνανε οι πληγές του βρε αδερφέ.."

Χαχαχα δεν υπάρχεις χαχα (ή στα Ισπανικά usted no existe!)

Emmanouela είπε...

Χριστέ μου, σωστός χείμαρρρρρος είσαι!!! Απίστευτη! Μα καλά, άδεια τέτοια εποχή? Με τα νεύρα μας παίζεις? Απολαμβάνεις όλες αυτές τις λιακάδες και το facebook χωρίς να σε ενοχλεί κανείς?!Γύρνα πίσω κι εσύ να δεις τη γλύκα! Ούτε ένα status update δεν μπορούμε να κάνουμε με την ησυχία μας! Όλο χτυπάνε τα τηλέφωνα!

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Τι "χείμαρρρρρος";;
Καζανάκι Νιαγάρα να λες....τα παρασέρνει όλα!!!!χαχαχα
Α και για τις πατάτες υπάρχει κόλπο και μάλιστα δοκιμασμένο.
Μαζί με το χάμπουργκερ και τις πατάτες ζητάς και.... μαχαιροπίρουνο ,το οποίο το κρατάς σε περίοπτη θέση!!!
Ας τολμήσει κανείς να απλώσει τα κουλά του.....χαχαχαχα

astakoulis είπε...

Coula
Ε κάναμε και πέρσι εσπανιόλ και είπαμε να τα θυνεχίθουμε...
Εγώ πάλι καθόλου δεν χάρηκα με το παιδί και τις πατάτες και ούτε ένα συγνώμη δεν είπε ο μούσχαρος...
χαχαχα

Μπουρδουμπλούμ
Καλά έχω πεθάνει με τις λογοκρισίες στο petville, της ανωμαλίας γίνεται. Τι καλά που πήρες κι εσύ τάρανδο, συγκινήθηκα τώρα, σνιφ σνιφ, όλοι το σκυλί Δαλματίας διαλέγουν <3

DaisyCrazy
Από που το ξεσήκωσες, από τη Μαρία της γειτονιάς ή από τη Χουάνα την παρθένα; Ωραία είναι τα ιθπανικά, αλλα για μένα πάντα τα ιταλικά θα είναι τοπ.. Ιταλία η χώρα της καπουτσινιέρας. Viva!

Lilium
Ε μα να σου τρώνε τις πατάτες στα καλά καθούμενα;;; χαχαχα. Φιλιά

Μάγισσα Κίρκη
Ενώ εσύ υπάρχεις νομίζεις, χοχοχο. Ντρέπομαι που το λέω αλλά ακόμα δεν διάβασα το βιβλίο σου. Και θα πάω να το πάρω μόνη μου, μην μου το στείλεις, δεν θέλω να γίνω Κούλα 2. Προς Αστακό στο νησί Αστακός, γιατί θα το διαβάσει η Αθηνά Ωνάση τρώγοντας αστακό.

Emmanouela
Μα τώρα μιλάς για τηλέφωνα σε άτομο που δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο;; χαχαχα. Ε ρίχνουμε τρελά γέλια στη δουλίτσα..

Καπετάνιος
Χμμμ δεν το είχα σκεφτεί. Παιδάκι αστην πατάτα και φύγε, κρατάω μαχαίρι. Θα το δοκιμάσω.. χαχαχα

Καπετάνισσα είπε...

Συγνώμη κιόλας... αλλά κάνεις μαθηματα ισπανικών , με παρέα και δη τρελή σαν και σένα;;;

Τον λυπάμαι τον άμοιρο! Διοτί προετοιμαζεται ο ανθρωπος να κάνει μαθημα σε ενήλικες και βλέπει μπροστα του τον μελένιο με τον τάρανδο να τραγουδάνε....

"έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής;;;;;"

Πόσο καιρό του δίνεται πριν την πρώτη ηρεμιστική;;;

χαχαχαχαχα

DaisyCrazy είπε...

α εδώ θα τα χαλάσουμε αστακούλη μου. η ιταλία δεν πιάνει μία μπροστά στην ισπανία. άι αμ βέρυ σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. και δε μιλώ για τη χώρα αλλά για τη γλώσσα και τους κατοίκους :Ρ

όσο για τα ισπανικά όχι αυτές τις σειρές που αναφέρεις δεν είχα την 'τυχη' να τις παρακολουθήσω. πιο παλιά έβλεπα που δεν ήταν μεταγλωτισμένες, όταν ήμουν δημοτικό την 'σκλάβα ιζάουρα' μετά διάφορες με την ναταλία ορέϊρο. ίσως είσαι πολύ μωρό και δεν τις θυμάσαι εσύ... :Ρ

η καπουτσινιέρα δε θα αναφερθεί σ'αυτό το σχόλιο :ΡΡΡΡ χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Toast είπε...

Αστακούλη??

Φέτος θα ψωνίσουμε παρέα φτερά πεταλούδας πίνοντας ζεστό γαλλικό καφέ, σε uber alles στέκια?

Χάρηκα που σε βρήκα ξανά.

Οι περιγραφές σου παραμένουν υπέροχες... :)

Marco...

Fri είπε...

Με μια ανάσα τα είπες όλα, χείμαρρος κανονικός! χαχα

Μα να σου τρώει ο άσχετος τις πατάτες ΣΟΥ! Τστστσ
Και η φίλη σου χωρίς καπουτσινιέρα, πώς μπορείς και την κάνεις παρέα;

Άντε καλό υπολοιπο της άδειας :)

astakoulis είπε...

Καπετάνισσα
Τον καημένο, τον αφήσαμε μερικές μέρες να κάνει αποτοξίνωση, το Σάββατο θα τον κανονίσουμε πάλι :)

DaisyCrazy
Καλά δεν ντρέπεσαι, καμία αναφορά στην καπουτσινιέρα;;; ΔΕΝ το ΠΙΣΤΕΥΩ!! χαχαα

Toast
Marcoooooo, χαχχαχα, τι καλός που μετά από αυτό που μετά το Σκουφάκι θυμάσαι ακόμα τα φτερά μου και τον καφέ :)) χαχαχα

Fri
Θα της πάρω μία για δώρο χριστουγέννων, έστω και μια ατομική βρε αδερφέ, λόγω κρίσης, δεν δύναται να μην έχει καπουτσινιέρα!! Ευχαριστώ..Φιλάκια