Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Για μια βαφή και ένα αυτοκίνητο

Έβαψα τις προάλλες το μαλλί μου μαύρο. Από λάθος υπολογισμό στον καθρέφτη, βάφτηκε και το μέτωπο και τα αυτιά.

Είχα διαβάσει ότι η βαφή βγαίνει από το δέρμα με στάχτη από τσιγάρο. Εγώ δεν καπνίζω, αλλά έτυχε να έχω κάτι τσιγάρα που είχε ξεχάσει στο σπίτι μου μια φορά η Νάντια πριν κάτι μήνες. Οκ, μπορεί και να μην τα ξέχασε, μπορεί και να της τα βούτηξα για να μην τα καπνίσει. Πάντως τα είχα στο συρτάρι. Παίρνω που λες τον αναπτήρα και πάω να το ανάψω. Είμαι τόσο άσχετη που νόμιζα ότι το τσιγάρο θα ανάψει μόνο του σαν καυσόξυλο, δεν το είχα καταλάβει ότι έπρεπε να ρουφήξω.

Όντας ανίδεη, πηγαίνω στον αδερφό μου, ο οποίος το έχει κόψει από πέρυσι.
-Ηλία θα ρουφήξεις λίγο να ανάψουμε το τσιγάρο;  
-Εγώ δεν ξαναβάζω τσιγάρο στο στόμα μου, ξέχασέ το.

Τον πατέρα μου εννοείται ότι τον αποκλείουμε μετά το τετραπλό μπαι πας.

-Μαμά μπορείς να ρουφήξεις λίγο το τσιγάρο; 
-Τι λες παιδάκι μου, θες να το ξαναρχίσω τώρα σε τέτοια ηλικία; Ρούφα το εσύ.
-Ρε μάνα δεν ξέρω να το ρουφήξω, θα πνιγώ.
-Δεν θα το κατεβάσεις παιδί μου, άναψέ το και φύσα αμέσως έξω.
-Δεν ντρέπεσαι, θες να αρχίσω το κάπνισμα στα 27 μου μετά από προτροπή των γονιών μου; Θα σας βγάλω στα κανάλια, θα σας πάω στα παρατράγουδα.

Αποφασίσαμε να κάνουμε κλήρωση για το ποιός θα ρουφήξει το τσιγάρο -δίκαια πράγματα- ναι είμαστε γελοίοι οικογενειακώς, το ξέρω! Κι ο κλήρος πέφτει στη μανούλα, που ήταν σαν πριγκίπισσα, σαν σκυλόψαρο, σαν δεν ξέρω κι εγώ τι, πάντως το άναψε και έτσι πήρα τη στάχτη και τρίφτηκα με μανία, μύριζα σαν να κυλιόμουνα στο τζάκι. 

Σαν άλλη σταχτομπούτα, πήγα να βρω τον πρίγκιπα Μανώλη για να πάμε βόλτα στην ακροθαλασσιά γιατί είμαστε και ρομαντικοί Νοέμβρη μήνα. Ευτυχώς ήταν νωρίς γιατί αν μας έπιαναν μεσάνυχτα θα έπρεπε να παρατήσω τη μια μου μπότα μέσα στο σμαρτάκι του και αυτός να γυρνάει την Πάρνηθα για να βρει ποια λεπτεπίλεπτη πριγκίπισσα φοράει μπότες νούμερο 40.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν άλλο. Έχεις ακούσει το δεν το ξανακάνω σε οτομπιάνκι; Ε κάτι παρόμοιο, αλλά με σμαρτάκι. Δεν είχαμε και πολλές δυνατότητες, αφού πίσω κάθισμα έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε. Πας να ανέβεις πάνω στον καλό σου και όσο αγωνίζεσαι να περάσεις τον πόδα σου από πάνω του για να καθίσεις σαν άνθρωπος, πατάς την κόρνα με την πλάτη, αλλάζεις ταχύτητες με το αριστερό πόδι, το δεξί σου πόδι έχει σφηνώσει κάπου μεταξύ πόρτας και καθίσματος και δεν πάει πουθενά και το κεφάλι σου κουτουλάει ρυθμικά στην οροφή. Συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσεις έτσι και πας τουλάχιστον να ανοίξεις λιγουλάκι την πόρτα μπας και ξεσφηνώσετε κάπως. Και τότε έρχεται το δεύτερο πρόβλημα, το φωτάκι δεν σβήνει με κανέναν τρόπο όταν η πόρτα δεν είναι καλά κλειστή. Αρχίζουμε να κάνουμε πειράματα, να περιμένουμε μπας και θέλει τον χρόνο του, να ψάχνουμε στην πόρτα για να βρούμε την εγκοπή που κλείνει και να το κοροιδέψουμε, να καλύψουμε το φωτάκι με το σουτιέν ή ακόμα καλύτερα να το σπάσουμε και να ησυχάσουμε.

Και μετά έρχεται και η ερώτηση-κερασάκι στην τούρτα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;;;;

Ε μα αγάπη μου αν δεν διπλωθώ στα τέσσερα, δεν γεμίσω μελανιές από το χειρόφρενο, δεν στραβολαιμιάσω ως τα πρόθυρα του λουμπάγκο δεν το φχαρισιστιέμαι. ΤΕΛΟΣ.

15 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Χαχαχα δεν σας αντέχω απόψε!

Υ.Γ. Άμα δεν σου έχει λυθεί χειρόφρενο να κοντεύεις να πέσεις απ' την Πεντέλη σαν Σουλιώτισσα, δεν έχεις ζήσει τίποτα! :p

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Και μην το ξεχάσω: Για να μην βάφεται κι η μούρη σου μαζί με το μαλλί, αντί να ψάχνεις ποιό τζάνκι θα σου δανείσει στάχτη ειδικά τώρα με τον αντικαπνιστικό νόμο, απλώνεις προηγουμένως μια παχιά ποσότητα τζελ μαλλιών γύρω από το πρόσωπό σου.

stinky raccoon είπε...

Ααααχχχχ... Τι μου θυμήσατε παλιόπαιδα...
(με αρέσει το βλογ σας... grats)

Καπετάνισσα είπε...

χαχαχαχαχαχα

μα καλα! Αφού το ξέρεις το τραγουδάκι, τι τα ήθελες τα μέλια;;;;
Αυτοβιογραφικό ειναι το τραγούδι! Τα λέει όλα με κάθε λεπτομέρεια!

Άντε και την επομένη καλύτερη οργάνωση!!!

χαχαχαχα

Να σαι καλά, μου εφτιαξες τη μέρα!!!

gnostosagnostos είπε...

απιστευτη....!
να σου πω και εγω αποπειρα σεξ στο mx-5 ....στο τελος καταληξαμε στο καπο !

Ανώνυμος είπε...

Πριν τη βαφή βαζεις βαζελίνη σε μετωπο, πισω απο τα αυτια και γυρω απο το προσωπο ρε παιδί μου!

Οσο για το τουτουσεξ, δε σε χάλασε ε;

Αλλά βάλε μου ένα καπουτσίνο από την καπουτσινιερα, που αρχισες να την ξεχνας τς τς τς και πες λεπτομερειες!

:ΡΡΡ

φιλιά

DaisyCrazy είπε...

χαχαχαχαχαχαχα τι μαζοχισμός! και τι σπαστικό το φωτάκι! μα να μη σβήνει με τίποτα; τι χαζοί αυτοί που το έφτιαξαν. δεν υπολόγισαν ότι κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί να μένει ανοιχτό. και δε μιλώ μόνο στη δική σας περίπτωση. κι εγώ αν περιμένω απλά στο αυτοκίνητο και θέλω ν'ανοίξω λίγο την πόρτα να πάρω αέρα (ένεκα αυτόματα παράθυρα που χωρίς ξεκινημένη μηχανή δεν ανοίγουν) δε γουστάρω να λάμπει το φωως μες τα μούτρα μου, πως να το κάνουμε;!

άλλη φορά να πάτε με άλλο αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο! :))))

φιλιάααααα

υγ. η καπουτσινιέρα ξεχάστηκε; ΟΧΙ!!! ;)

Emmanouela είπε...

Aaxaxaxaxa! Για τι να πρωτογελάσω, δεν ξέρω!!! Μα κάνατε κλήρωση για το τσιγάρο?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και σεξ στο σμαρτάκι?? Δεν γίνεται αυτό βρε παιδί μου! Εγώ το έχω ξεκόψει το θέμα με το αυτοκίνητο, θέλω τη βολή μου ρε παιδί μου!!! Εκτός αν είναι λίμο με σαμπάνιες και φράουλες και οδηγό που θα του κλείνουμε το φιμέ τζάμι ενδιάμεσα! Τότε πάσο!!!

astakoulis είπε...

Μάγισσα Κίρκη
Αααα για τζελ δεν ήξερα, αλλά σαν να μου άρεσε η διαδικασία με τη στάχτη και μπούρμπερη, λέω να την καθιερώσω...

Stinky Raccoon
Τι σου θύμισα; Έχεις τριφτεί με στάχτες ή έχεις πάει στις ερημιές με σμαρτ;; Θέλω να ακούσω την εμπειρία σου!!!

Καπετάνισσα
Χαχαχα, κι εμένα μου έφτιαξε τη νύχτα, πολύ γέλιο ρίξαμε
Φιλάκιααα

Γνωστός Άγνωστος
Στο καπό;; Χμμμ, μου ανοίγεις νέους ορίζοντες. Μα τι καπό έχει το σμαρτ, ούτε καπό δεν έχει. Ώρες ώρες υποπτεύομαι ότι φτιάχτηκε μόνο για να το οδηγείς!!

Coula
Λες να βγαίνει η βαφή αν τριφτώ με καπουτσίνο;;;;

DaisyCrazy
Ε μα να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ούτε στη θάλασσα πια;!! χαχαχα. η καπουτσινιέρα ζει, απλώς την κρύβω γιατί θέλω να σας λείψει!!

Emmanouela
Κι εμείς θέλουμε τη βολή μας, αλλά είπαμε να πρωτοτυπήσουμε - και τι καταλάβαμε;; Ωραία ιδέα η λιμουζίνα, το φωτάκι της άραγε να σβήνει;;

DaisyCrazy είπε...

μας λείπει μας λείπει δε βλέπεις τα σχόλια;
δώστης ένα καπουτσίνο από μένα να στανιάρει ;)

Clem Lumen είπε...

Εεε λιγες μερες δε περασα απο δω και ξεπεταχτηκαμεεε? Σεμνα νεαρα μου, σεμνα!

:P

Φιλια αγκαλιες!

astakoulis είπε...

Free Spirit
Έχω αποθρασυνθεί τελείως, διαβάζουν και μικρά παιδιά :)

kat. είπε...

πρώτα απ' όλα.. μην νοιάζεσαι για τα μικρά παιδιά που διαβάζουν. εκείνα τα ξέρουν καλύτερα όλα αυτά..

δεύτερον! ποτέ παιδί μου σε αυτοκίνητο. εγώ προσωπικά όσες φορές και αν το προσπάθησα, ποτέ δεν τα κατάφερα.. αλλά είχα μια πολύ τρυφερή φάση σε αυτοκίνητο στα τέλη αυγούστου. θα τα πούμε άλλη φορά αυτά τα δικά μου..

και τρίτον! θεικό αυτό για το τσιγάρο. καλέ.. ας ερχόσουν στη δική μου οικογένεια.. μόνοι οι καρέκλες και εγώ δεν καπνίζουμε. όλοι οι άλλοι, φουγάρα!
με γεια το μαλλί by the way!

Ανώνυμος είπε...

αχ αυτή η καπουτσινιέρα μας έχει κλέψει τα μυαλά...

astakoulis είπε...

Kat
Και δεν ήταν απλό αμάξι, ήταν και μίνι σάιζ. Ευχαριστώ για το μαλλί, επειδή πήρα φόρα τα έκοψα κιόλας. Θέλω να ακούσω την εμπειρία σου στο αμάξι, για λέγε..

Ανώνυμος
Σας υπόσχομαι στην επόμενη ανάρτηση να συμπεριλάβω και την καπουτσινιέρα..